Winst WIK’34 in spannende streekderby · Foto('s): Lia Bakker-Peterson
  Lia Bakker-Peterson

Winst WIK’34 in spannende streekderby

zondag 01 februari 2015

Zaterdag 31 januari stond de streekderby KV WIK’34 – KV Veenwouden op het programma. Veenwouden begon scherp aan de wedstrijd en kwam al gauw op een 2-0 voorsprong. De spelers van WIK’34 werden hierdoor wakker geschud en bogen de stand om in 2-4. Beide teams waren aan elkaar gewaagd wat resulteerde in een ruststand van 6-6.

Ook na de rust ging de stand gelijk op tot 9-9 in de laatste vijf minuten. Er werden aan beide kanten vele aantal kansen gecreëerd maar die konden de korf niet vinden. In de allerlaatste minuut werd er door beide ploegen alles op alles gezet om de winst binnen te halen. WIK’34 scoorde tweemaal, 9-11, maar Veenwouden had hier snel een antwoord op, 10-11. Er werd een mooie aanval opgezet door WIK’34 en deze werd goed afgerond. Dit resulteerde in een 10-12 eindstand in het voordeel van KV WIK’34.

Doelpunten: Grietje Visser 3, Femke Swart 3, Johan Boskma 2, Taeke Visser 2, Amarins Hilverda, Miranda Krol

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00