WTOC na flitsende start voorbij Trynwalden · Foto('s): Jantsje Wiersma
  Jantsje Wiersma

WTOC na flitsende start voorbij Trynwalden

woensdag 15 april 2015

Waar het voor WTOC de laatste wedstrijden nogal tegenzat, was het dinsdagavond andere koek. De thuisclub zat al binnen vijf minuten op rozen. Na twee minuten passeerde Nyckele Smeding zes spelers van Trynwalden en plaatste daarna de bal keurig langs de keeper in de verste hoek.

Nog geen drie minuten later onderschepte Jaap de Bruin een te korte terugspeelbal en ook hij wist, in twee instanties, de bal in de goal te plaatsen.In het vervolg van de eerste helft gaf WTOC achterin niets weg en kreeg het nog wel mogelijkheden om de score uit te breiden. Nyckele Smeding zijn lob verdween net over de goal en een pegel van Tedo de Bruin werd door de keeper tot corner verwerkt.

Tweede helft
In de tweede helft was het Trynwalden dat wat meer in balbezit was, maar tot grote kansen kwamen ze niet. Toen na een uur spelen Jaap de Bruin zijn tweede van de avond maakte en daarmee de 3-0 op het bord zette, was de wedstrijd gespeeld.

Trynwalden probeerde nog wel, kreeg ook nog wel kansen om de eretreffer te maken, maar het was ze niet gegund. Voor de thuisploeg waren de drie punten welkom. Zaterdag komt RWF op bezoek; zij waren vorige week dinsdag met 2-1 te sterk voor de mannen uit Oudwoude.

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00