Naïef WTOC verliest degradatieduel · Foto('s): Jantsje Wiersma
  Jantsje Wiersma

Naïef WTOC verliest degradatieduel

woensdag 18 april 2018

De euforie van twee overwinningen op rij veranderde in een deceptie. Bij een overwinning zou een sprong op de ranglijst gemaakt zijn.

Waskemeer was meteen gevaarlijk. De boomlange beweeglijke spitsen bezorgden WTOC de nodige problemen. Gelukkig stond het vizier niet op scherp anders was er al in een vroeg stadium een achterstand geweest. Nu duurde het tot de 23e minuut voor Waskemeer een voorsprong nam.Klungelig uitverdedigen aan WTOC zijde gaf Regilio Holder de mogelijkheid de 0-1 te scoren.

Namens WTOC kwam Jaap de Bruin oog in oog met doelman Wietse Jan de Haan niet tot scoren. In de 67e minuut kwam de 0-2 tot stand. Rik Haven was de schutter. Provoceren en voortdurend na elke WTOC overtreding om een gele kaart smeken bij scheidsrechter L Wynne maakte de wedstijd er niet leuker op. Dieptepunt aan WTOC zijde was de terechte rode kaart voor Jilmer Dijkstra. WTOC moest met 10 man verder.

Er leek een wonder te gebeuren. In de 83e minuut schoot Sybren Bosma WTOC naar 1-2. Jilles Bosma bracht de stand op gelijke hoogte 2-2. Jan Smid op de doellijn staande kon de bal wegwerken en zo een doelpunt voorkomen. De teleurstelling was groot toen in blessure tijd Waskemeer alsnog de 2-3 door Mitchell Schievels bij kon schrijven. Komende zaterdag de uitwedstrijd tegen koploper it Fean’58.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00