ZML De Wingerd in de prijzen met zaalvoetbaltoernooi

Zondag 12-02-2017
HEERENVEEN - ZML De Wingerd in de prijzen bij voetbaltoernooi Heerenveen Ieder jaar in februari wordt er voor speciaal onderwijsscholen, dagbestedingen en voetbalverenigingen met G-teams een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Dit vindt plaats in Sportstad Heerenveen. Ook deze editie was De Wingerd in Damwâld was goed vertegenwoordigd.

Vanuit De Wingerd – een school voor zeer moeilijk lerenden van 4 tot 18 jaar – nam dit jaar deel met maar liefst 33 deelnemers verdeeld over zeven teams. Zes teams speelden in vier tegen vier competitie en één team op groot veld zeven tegen zeven.

Aan het eind van het toernooi werd duidelijk dat De Wingerd twee tweede prijzen in de wacht had gesleept. Ondanks deze trofeeën staat het plezier en de beleving voorop. Alle jongens en meiden hebben zich tijdens het toernooi volledig ingezet. Er werd dan ook volop doelpunten gemaakt. De één nog mooier dan de ander. Het enthousiasme van zowel spelers, begeleiding en publiek is dan ook ongekend. Het toernooi was dit jaar zeker zeer geslaagd. Of De Wingerd volgend jaar weer van de partij is, uiteraard!

 

terug naar overzicht
ZML De Wingerd in de prijzen met zaalvoetbaltoernooiZML De Wingerd in de prijzen met zaalvoetbaltoernooiVerslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Eigen Foto's


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie