VV Zwaagwesteinde stelt wederom teleur in bekerwedstrijd

Zondag 10-09-2017
TERNAARD - Zaterdagmiddag stond de tweede bekerwedstrijd op het programma in en tegen Ternaard. VV Zwaagwesteinde had de eerste wedstrijd gelijk gespeeld tegen Friese boys en Ternaard had haar eerste wedstrijd gewonnen van FC LEO. Om half drie werd er afgetrapt op een prima bespeelbaar veld ondanks de vele regen.

In de eerste helft gebeurde er bitter weinig op het veld, Zwaagwesteinde had veel balbezit en Ternaard vond het allemaal prima. In de 20e minuut kreeg Ternaard de eerste kans van de wedstrijd maar met een lichte overtreding kon de defensie van Zwaagwesteinde erger voorkomen. Na een botsing met Jan Eisma moest de Keeper van Ternaard worden behandeld voor een blessure waardoor de wedstrijd ongeveer 10 minuten stil lag. De reserve keeper zat niet op de bank en moest langs de lijn uit het publiek worden gehaald. Verder was de eerste helft gewoon saai voor het publiek.

De tweede helft was het zelfde spelbeeld. Zwaagwesteinde wou wel maar kon niet en Ternaard  vond het allemaal prima. De twee klassen verschil tussen Zwaagwesteinde en Ternaard was op het veld niet te zien wat een verdienste was voor de hele staf en team van Ternaard. Kansen waren er amper en dat de wedstrijd in 0-0 eindigde was dan ook een terechte uitslag. Voor Zwaagwesteinde is er nog veel werk te doen door de technische staf.

De neuzen moeten allemaal de zelfde kant op van de spelers en wat minder zeuren op elkaar. Anders kan het wel eens een moeilijk seizoen worden voor Zwaagwesteinde. Volgende week wederom een uit wedstrijd tegen FC LEO uit Leens om half 3.

© Verslag: Alex Ploegsma

terug naar overzicht
VV Zwaagwesteinde stelt wederom teleur in bekerwedstrijdVerslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Erik Visser


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-23:00 | Harteklanken (Herh.)
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie