Zwak SC Veenwouden verliest van Roden · Foto('s):

Zwak SC Veenwouden verliest van Roden

zondag 10 september 2017

De tweede bekerwedstrijd van SC Veenwouden tegen de zondag tweede klasser Roden leverde een 1-3 nederlaag op en daarmee is SCV zo goed als uitgeschakeld voor de volgende ronde.

In een hele matige wedstrijd was de overwinning van Roden, dat overigens ook niet een erg sterke indruk maakte, verdiend. Roden was scherper en beter in de duels waardoor de thuisclub vaak achter de feiten aan liep. SCV-trainer Riemer Kooistra kon als excuus aanvoeren dat er door diverse omstandigheden een vijftal spelers ontbraken maar de spelers die wel op het veld stonden bakten er weinig van. Binnen de minuut stond de thuisclub op achterstand toen Rene de Vries vrij mocht inkoppen na een voorzet van Nick ten Arkel.

Bij SCV moest het gevaar van de linkerkant komen en na 18 minuten leidde dat tot de gelijkmaker van Liekele Paulusma die een voorzet van Rinse Procee keurig bij de eerste paal binnen schoot. Na een half uur nam Roden opnieuw de leiding. Doelman Coenraad van der Mark wist in eerste instantie het schot van Vincent van Santen nog te keren maar in de rebound werd het via een afgeweken klutsbal van Nick ten Arkel alsnog 1-2  Na rust bleef het nog lang spannend. Beide teams kregen mogelijkheden maar in de 85e minuut werd de wedstrijd definitief beslist toen Rene de Vries uit een vrije trap van Rik van Dijk binnen schoot:1-3

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00