10 oktober de dag van de duurzaamheid bij ASN

Donderdag 10-10-2019
DOKKUM - 10 oktober 2019 – Al een aantal jaren wordt er stil gestaan bij de ‘’Dag van de duurzaamheid.’’ Steeds meer bedrijven en organisaties grijpen deze kans aan om te laten zien wat zij te bieden hebben op het gebied van duurzaamheid.

Er ontstaat steeds meer nieuwsgierigheid en belangstelling onder de mensen. Dit leidt er onder andere toe dat zij zich steeds meer gaan verdiepen in deze ontwikkeling.ASN installaties Dokkum opende daarom vandaag op de dag van de duurzaamheid haar deuren en organiseerde een open dag. Mensen konden zich breed en goed laten informeren wat er allemaal mogelijk is tegenwoordig. De ontwikkelingen gaan snel en hierdoor is het soms niet goed bij te houden waarvoor men nu moet gaan kiezen om zelf een steentje bij te dragen aan duurzaamheid.

Het leidde er dan ook toe, dat ruim 100 bezoekers zich vandaag hebben laten informeren door de adviseurs van ASN installaties. Vooral particulieren hadden de boventoon en verschillende mensen konden door de ontvangen informatie, nu de knoop doorhakken. Er werden dan ook diverse vervolg afspraak gemaakt voor maatwerk en advies. Deze mensen kunnen dus binnenkort ook energie besparend bezig zijn.

Door goede en verstandige keuzes te maken, wordt iedere dag een beetje meer de dag van de duurzaamheid.

Eenmaal buiten gekomen zie je hoe mooi het is dat vlak voor de deur de paddenstoelen floreren. Een duurzaam stukje natuur!

terug naar overzicht
Breed en goed laten informeren, er is ook zo veel mogelijkWarmtepompen, een veel besproken onderwerpVoor meer foto's zie www.rtvnof.nl
© Foto's: Peters Foto Nieuws

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie