100.000ste passagier veerdienst Landal Esonstad – Schiermonnikoog

Vrijdag 31-07-2015
ANJUM - Donderdag heeft Landal Esonstad de 100.000ste passagier verwelkomd op de m.s Störtebeker. Elke dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag en in het hoogseizoen ook op woensdag maken vele vakantiegangers en Friezen gebruik van de populaire vaarroute tussen Landal Esonstad en het waddeneiland Schiermonnikoog.

De familie Bruinsma uit Leeuwarden is deze week te gast op de camping van Landal Esonstad en zijn door Milou Buisman van Landal Esonstad en Hans Nagtegaal van Wagenborg Passagiersdiensten in het zonnetje gezet. Naast een mooie bos bloemen heeft de familie ook een gratis verblijf op Landal Esonstad ontvangen.

“Eindelijk konden wij na een aantal dagen slecht weer de 100.000ste passagier verwelkomen op de m.s. Störtebeker. Onze gasten gaan graag een dagje op ontdekking op Schiermonnikoog. De comfortabele reis en vertrek vanaf het park is voor veel gasten een extra reden om een dagje door te brengen op het eiland. Nationaal Park Lauwersmeer en De Wadden zijn prachtig vanaf het water “aldus Milou Buisman, general manager van Landal Esonstad.

Hans Nagtegaal, hoofd Commerciele Dienst van Wagenborg Passagiersdiensten B.V., “wij vervoeren ieder seizoen heel veel bezoekers naar Ameland en Schiermonnikoog en zijn verheugd dat er zoveel mensen gebruik maken van de veerdienst van Landal Esonstad naar Schiermonikoog.”

Komende zomer valt er nog genoeg te beleven op Landal Esonstad, van zeehondentochten op de Waddenzee tot roofvogelshows en een Shantykoor en Circus Costello die te gast is op het park. De complete agenda is te vinden op www.landal.nl/esonstad

Fotobijschrift: van links naar rechts Hans Nagtegaal (Wagenborg Passagiersdiensten B.V.), Milou Buisman (Landal GreenParks) en de familie Bruinsma.

terug naar overzicht
100.000ste passagier voor veerdienst Landal Esonstad - Schiermonnikoog
© Foto's: Eigen foto


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Bertus Hatzmann
20:00-22:00 | Weekend Kick-Off
22:00-00:00 | Gerjan op Dreef
Klik hier voor programma- informatie