Blues & Brews festival Iduna: een dag vol bluesmuziek en speciaalbier! · Foto('s): Eigen foto / Black Bottle Riot
  Eigen foto / Black Bottle Riot
zaterdag
30
november

Blues & Brews festival Iduna: een dag vol bluesmuziek en speciaalbier!

donderdag 21 november 2019
Locatie: Drachten
Begin datum: zaterdag 30 november 2019 00:00

Zaterdag 30 november kunnen bluesliefhebbers en bierfijnproevers hun hart ophalen tijdens het Blues & Brews Festival in Poppodium Iduna te Drachten. Tijdens dit festival kun je genieten van de muziek van fijne blues en roots bands. En dat allemaal onder het genot van een speciaalbiertje; diverse bierbrouwerijen uit alle windstreken van Nederland presenteren diverse soorten zelfbereid gerstenat.

Muziek van Ian Siegal, Black Bottle Riot en meer!
De Britse en veelvoudig Blues Awardwinnaar Ian Siegal heeft voor de echte blues- en americanaliefhebber heeft Ian Siegal geen introductie nodig. Siegal laat zijn gitaar janken en speelde samen met grootheden als Rolling Stone Bill Wyman en Jimmy Vaughn. Als hij in de jaren ’60 gespeeld zou hebben, dan zou hij zich moeiteloos hebben kunnen meten met John Mayall, Jimmy Page en Eric Clapton. Tijdens dit festival speelt hij unplugged nummers van zijn nieuwste album ‘All the Rage’. Een must voor elke liefhebber van bluesrock, Americana en classic rock.

Black Bottle Riot werd door De Gitarist Magazine al eens ‘Waarschijnlijk de beste Southern rockband in Europa’, genoemd. Deze gitaarband in hart en nieren en zorgt met hun blues, rock and roll en natuurlijk een dosis country voor een overdonderde liveshow.

Met daarnaast nog de dampende rock & roll van Raw Medicine bestaande uit bandleden van Herman Brood, Vitesse, Paris Dandies en Wild Romance, de energieke oldskool ragtime van The Ragtime Rumours en gitaartalent Tim Birkenholz op het programma wordt de blues-/ rootsliefhebber op zijn wenken bediend.

Diverse bierbrouwerijen zijn aanwezig
Naast medeorganisator bierbrouwerij Noarder Dragten zijn verschillende bierbrouwers uit het hele land aanwezig om het publiek tussen 16.00 uur en 24.00 uur van hun allerlekkerste bieren te laten proeven en persoonlijk kennis te maken met de brouwers. Nieuw dit jaar is ook de aanwezigheid van cider.

Bij goed bier hoort natuurlijk goed eten. Ook daar zorgen we voor met een aanbod van fijne bites, burgers en dogs!

Locatie: Poppodium Iduna te Drachten
Datum: zaterdag 30 november 2019
Tijd: 16.00 – 00.00 uur
Ticketprijs: € 11,00 vvk/ € 13,00 deur

Meer info: www.iduna.nl

 

  Eigen foto / Black Bottle Riot

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?