Het Spitkeet koffieconcert · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto
zondag
19
mei

Het Spitkeet koffieconcert

maandag 13 mei 2019
Locatie: Harkema
Begin datum: zondag 19 mei 2019 00:00

Zondag 19 mei vindt op het prachtige terras van openluchtmuseum De Spitkeet het Spitkeet Koffieconcert plaats. Deelnemers aan dit concert zijn vrouwenkoor ‘Noaten op ‘e Sang’ uit Surhuisterveen en muziekvereniging ‘Uit Vriendschap’ uit Opende.

Noaten op ‘e Sang is een fleurige groep vrouwen in wit met rood of zwart met rood die met enthousiasme het publiek een plezierig uurtje wil laten beleven. Het koor, dat begeleid wordt door een combo, beschikt over een uitgebreid en afwisselend repertoire van bekende Nederlandse, Friese en Engelse popsongs. Het geheel staat onder leiding van Sietske Smid, die jarenlange ervaring heeft als dirigente en het koor op een muzikaal goed niveau heeft weten te brengen.

Muziekvereniging Uit Vriendschap is een muziekgroep uit het Westerkwartier waar het plezier voorop staat. De groep speelt een gevarieerd repertoire van fanfaremuziek en populaire liederen van onder andere Eric Clapton, Queen en Michael Jackson. De vereniging staat onder leiding van muziekleraar Hans Toebes uit Briltil.

Samen hopen deze beide verenigingen er een gezellige middag van te maken. Het concert begint om 14.00 uur en de entree is gratis. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

  Eigen foto

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Bertus Hatzmann
  Bertus Hatzmann van 18.00-20.00 uur met muziek en info.
 • 20:00 - 22:00
  Weekend Kick-Off
  Weekend Kick-Off is een programma wat vooral gericht is op jongeren. In dit programma wordt van alles besproken...
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact