Kamerconcert met sonates van Beethoven, Debussy en Mozart Strauss · Foto('s): Frans Andringa
  Frans Andringa
vrijdag
06
maart

Kamerconcert met sonates van Beethoven, Debussy en Mozart Strauss

donderdag 13 februari 2020
Locatie: Damwâld
Begin datum: vrijdag 06 maart 2020 00:00

Op vrijdagavond 6 maart 2020 wordt in Damwâld een kamerconcert gehouden, waarin sonates van Beethoven, Debussy, Mozart Strauss zullen worden uitgevoerd.

Uitvoerenden zijn Robert Poortinga en Meri Khojayan. Sinds enkele jaren vormen zij een succesvol duo en spelen zij het uitgebreide muziekrepertoire voor piano en viool. Robert heeft onlangs de Herbert Duintjer beurs toegekend gekregen. Deze beurs wordt op 15 maart a.s. aan hem uitgereikt tijdens een besloten lunchconcert in het Poptaslot te Marsum.

Robert heeft in New York zijn pianostudie gevolgd bij Tamara Poddubnaya aan het Long Island Conservatorium. Hij rondde zijn masterstudie af aan het conservatorium van Maastricht. Meri heeft aanvankelijk viool gestudeerd in Jerevan (Armenië), waarna ze naar Maastricht is gekomen voor haar vervolgstudie bij de bekende violist Boris Belkin. Maart 2017  hebben zij de eerste prijs voor viool solo, eerste prijs voor begeleiding en de ‘Grand-Prix’ voor duo-spel gewonnen tijdens de ‘Musical Fireworks Competition’ te Baden-Württemberg. Inmiddels bekwamen zij zich verder aan de Accademia di Musica in Pinerolo (Italië) bij Lukas Hagen en Enrico Pace.

Gezien het beperkte aantal beschikbare plaatsen is reserveren gewenst.
Locatie: T.E. Teunissenwei 48, Damwâld
Tel.: 0511 – 423219

  Frans Andringa

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?