Open dag Ald en Nij Brocante · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto
zaterdag
30
november

Open dag Ald en Nij Brocante

donderdag 14 november 2019
Locatie: Ferwert
Begin datum: zaterdag 30 november 2019 00:00

Op zaterdag 30 november a.s. is er een open dag bij Ald & Nij Brocante aan de Marrumerweg 19 in Ferwert, waarbij iedereen welkom is van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze speciale opening kan onze nieuwe voorraad worden bekeken, de gezellige sfeer worden geproefd, ideetjes worden opgedaan voor thuis en kan er natuurlijk woondecoratie of een cadeautje worden gekocht.

Je vindt hier antiek linnengoed, waaronder een collectie kinderjurkjes van een adellijke familie uit het begin van de 20e eeuw, oud nostalgisch speelgoed en boeken, brocante keukenemaille in diverse kleuren, allerlei soorten vintage servies en woondecoratie in bijvoorbeeld de sobere landelijke, maar ook in romantische stijl. Uiteraard is er in deze tijd van het jaar ook een mooie collectie antieke, maar ook nieuwe brocante kerstversiering.

Kortom, voor de liefhebbers is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen en op de twee verdiepingen boordevol prachtige spulletjes te zoeken naar iets wat bij hun verzameling past. Er zijn bijzondere items te vinden, die je niet zomaar vindt op een rommelmarkt of bij een kringloopwinkel en dan ook nog eens voor zeer betaalbare prijzen!

Ga voor meer informatie naar www.aldennij.nl. Hier vind je tevens de overige openingstijden, waarop men terecht kan in Ferwert. Brocante webwinkel Ald & Nij is ook te vinden op Facebook met het laatste nieuws en leuke acties. Oant sjen!

  Eigen foto

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?