Poppodium het Badhús haalt de Peppers binnen · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto
zaterdag
26
oktober

Poppodium het Badhús haalt de Peppers binnen

woensdag 16 oktober 2019
Locatie: De Westereen
Begin datum: zaterdag 26 oktober 2019 00:00

Op zaterdagavond 26 oktober kunnen de Pepper liefhebbers hun favoriete nummers horen als de Red hot Chilinators een vette show neerzetten. Samen met supportact Joy Killed the Duke kunnen de muziekliefhebbers van de rauwe muziekgenre hun hart ophalen in De Westereen.

Red Hot Chilinators
De beste Red hot Chili Peppers tribute band worden van Europa is hun grootste ambitie. Vanuit hun liefde voor de RHCP is de band in 2011 opgericht. De inmiddels ervaren tribute band brengt de hits van de Peppers uit de beste periode naar De Westereen. Met een sound die nauwelijks te onderscheiden is van het origineel. En dat is natuurlijk voor het publiek een must voor een tribute band. Met hun energieke en funky live performance wordt het publiek getrakteerd op hun eigen favorieten. Niet alleen de zanger zal een schorre stem hebben, maar ook het publiek kan uit zijn dak gaan en een vet feestje bouwen.

Joy Killed the Duke
Als je Courtney Love en Jack White in één ruimte bij elkaar zou zetten, zouden er twee dingen kunnen gebeuren: of het wordt één grote ruzie, of het zou gaan klinken als Joy Killed the Duke. Het Badhús houd wel van een uitdaging en zien graag deze band als support act op het podium.
Voor deze Utrechtse band wordt 2020 een mooi jaar waarin ze in het voorjaar hun eerste EP gaan releasen. Ze hebben al veel steden aangedaan in hun tour en nu binnen gehengeld door het Badhús. Met een mix van grunge, punk en garagerock en beïnvloed door onder andere Hole, The White Stripes, Tred Lion is Joy Killed the Duke een stevige tegenhanger van de hoofdact.

By the way, wil je een avond vol met funk, rap, punk en pop gecombineerd met rock dan wil je er bij zijn. Aanvang vanaf 21.00 uur.

Poppodium Badhús, Sportloane 2b De Westereen
Red hot Chilinators en support act Joy Killed the Duke
Aanvang 21:00 uur
Entree: € 10,00

  Eigen foto

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 19:00 - 21:00
  Leafde foar muzyk
  Klaske neemt je mee in haar liefde voor muziek, met de mooiste muziek door haar uitgekozen.
 • 21:00 - 23:00
  De Smachtwacht
 • 23:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact