Urker Mannenkoor naar MFC Het Spectrum · Foto('s): Eigen foto's
  Eigen foto's
zaterdag
30
maart

Urker Mannenkoor naar MFC Het Spectrum

donderdag 21 maart 2019
Locatie: Burdaard
Begin datum: zaterdag 30 maart 2019 00:00

Een van de bekendste koren van Nederland, het Urker Mannenkoor Hallelujah, komt op zaterdag 30 maart naar MFC Het Spectrum in Burdaard.

Het Urker Mannenkoor Hallelujah is een bloeiende zangvereniging met een duidelijk karakter. In een ontkerstenend Nederland mogen zij met tachtig mannen, onder wie vele jongeren, zingend de boodschap uitdragen. Het repertoire bestaat uit psalmen,  christelijke liederen in diverse talen en klassieke koorwerken. Regelmatig verschijnen nieuwe geluidsdragers. Vanwege de grote verdiensten is Het Urker Mannenkoor Hallelujah onderscheiden met de Koninklijke Erepenning. Het Urker Mannenkoor staat onder leiding van dirigent Bert Moll.

Het optreden van het Urker Mannenkoor vindt plaats in de TIBB-theaterzaal van MFC Het Spectrum. Karaten zijn vooraf aan de balie te verkrijgen en online. Een kaartje kost 15 euro. De avond start om 20.00 uur.

  Eigen foto's

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?