Alles is mogelijk met een vinyl vloer

Woensdag 11-09-2019
DOKKUM - Als je op zoek bent naar een originele, eigenzinnige vloer, dan kies je voor een vinyl vloer. Met vinyl zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt kiezen voor een vinyl vloerkleed, een vloerprint, vloertegels en zelfs wandprints van vinyl zijn te bestellen. Het is mogelijk om een ontwerp op hoogwaardig vinyl te printen. Vloerkleden, vloerprints en vloertegels zijn een voordelige oplossing, als je een creatieve vloer wilt. Want een vinylvloer kost veel minder dan een traditionele vloer. Bovendien kun je dankzij de antislip-eigenschappen en UV-bestendigheid, deze gebruiken voor elke gewenste ruimte.

Een uniek vloerkleed

Vloerkleden van vinyl kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Binnen geef je keuken, woonkamer, kantoor, hal of slaapkamer een unieke, eigentijdse boost. Iedere ruimte in huis is geschikt voor een vinyl vloerkleed. Ook je veranda, het verlengstuk van je woning, geef je meer sfeer en kleur met een vloerkleed van vinyl. Hiervoor is speciaal de outdoorkwaliteit ontwikkeld. Je hebt daarnaast de keuze uit basic of premium vinyl in meerdere formaten.

Basic of  Premium vinyl?

Voor welk design je ook gaat, deze wordt op de geschikte vinyl soort aangebracht. Is deze bestemd voor je huis? Dan is UBY Basic het aangewezen product. Deze vinylvloer is 2 millimeter dik en heeft een slijtlaag van 0,22 millimeter. Gebruik je de vinylvloer voor je beurs- of bedrijfsvloer, dan geniet UBY Premium de voorkeur. Deze vinylvloer is ook 2 millimeter dik, maar bestaat uit een volledig transparante slijtlaag, met de vloerprint als onderlaag. Beide producten zijn brandveilig en hebben het brandcertificaat Bfl-s1 en de R10-classificatie voor slipweerstand.

Een vloerproduct op maat

Vloerbedekking in de vorm vinyl vloertegels, vloerprint, vloerkleed of een wandprint van vinyl kan met iedere gewenste afbeelding worden bedrukt. De hoge printkwaliteit zorgt voor een haarscherp vinyl product. Het assortiment met bestaande vloerprints biedt uiteenlopende ontwerpen verdeeld in verschillende categorieën zoals geometrie, Mediterraan, Kids en Fotografie. Dit zijn trendy ontwerpen met  diverse motieven, tegeltjes, kunstwerken en talloze dessins, die je de mogelijkheid geven je interieur precies zo vorm te geven als je wilt.

Hoe werkt dat, een vinyl vloer bestellen?

In onze webshop kies je heel eenvoudig je favoriete vinyl vloerbedekking of wandprint uit. Kies welk soort vinyl en formaat je wilt en plaats je bestelling. Heb je zelf iets in gedachten? Mail je vraag naar sales@uby.nl. Wij nemen contact met jou op om je wensen en voorkeuren te bespreken. Voor een vinyl vloer, ben je bij UBY.nl aan het juiste adres. Dit bedrijf laat zijn producten naadloos aansluiten op je wensen. Op elk formaat print je  gewenste design. Is je product klaar, dan wordt deze snel naar je verstuurd.

terug naar overzicht


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie