Annemieke Wijbenga winnares Indoor Zwaagwesteinde dressuur klasse B

Vrijdag 09-11-2018
DE WESTEREEN - Dit jaar alweer voor de twaalfde keer wordt manege “It Bytling” te Zwaagwesteinde het decor voor Indoor Zwaagwesteinde. De huidige editie is van vijf tot en met tien november 2018. Na de succesvolle afgelopen jaren gaan ook dit jaar ruiters en publiek weer een week vol fantastische paardensport tegemoet.

Om het concours voor een ieder toegankelijk te houden geldt de gehele week gratis entree. De week wordt traditioneel gestart met drie dressuuravonden. Hier strijden dressuurpaarden en pony’s om de fantastisch prijzen die er te verdienen zijn. Op woensdagavond wordt de dressuur afgesloten met een “Kür op Muziek” en een showrubriek. Afgelopen maandagavond behaalde Annemieke Wijbenga uit Oudwoude met haar paard Wander W.A. een 1e prijs met 216 punten in de klasse B dressuur.

In de tweede helft van de week is het de beurt aan de springpaarden. Ruiters en amazones van binnen en buiten de regio zullen weer zorgen voor mooie en aangrijpende paardensport. Het springen wordt op zaterdag afgesloten met de spannende en altijd mooi verkleedde “Super Ponyfinale”. Tevens hopen we met het immer bewogen “Masterspringen” opnieuw een groot publiek naar onze gezellige manegehallen te trekken.

terug naar overzicht

© Foto's: Annemieke Wijbenga


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-21:00 | Weekend Kick-Off
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie