Anton van Zwol blijft langer bij SC Veenwouden · Foto('s): eigen foto
  eigen foto

Anton van Zwol blijft langer bij SC Veenwouden

zaterdag 30 november 2019

Het bestuur van SC Veenwouden heeft overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Anton van Zwol voor een langer verblijf bij de vereniging. De hoofdtrainer zal de komende 2 jaar verbonden blijven aan SC Veenwouden.

De spelersgroep van SC Veenwouden heeft te kennen gegeven dat zij graag verder willen met de huidige hoofdtrainer. De selectie is de afgelopen jaren behoorlijk verjongt en is van mening dat Van Zwol een grote bijdrage heeft aan de progressie die het team doormaakt. Het bestuur van SC Veenwouden herkent zich hierin en waardeert de hoofdtrainer voor zijn ambitie, zijn positieve houding, de goede samenwerking met de overige trainers en de staf en de goede communicatie met de spelersgroep.

Het bestuur en Van Zwol hebben naar elkaar uitgesproken dat ze graag nog 2 jaar met elkaar verder gaan om met A-selectie op tweede klasse niveau uit te komen. Ook Van Zwol is zeer content met de verlenging van zijn contract. Op de algemene ledenvergadering heeft het bestuur dit besluit medegedeeld. Het besluit werd door de aanwezige leden met applaus ontvangen.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 19:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 19:00 - 21:00
  Country Trail
  Country Trail is het programma, waar alle aspecten van de countrymuziek aan bod komen.
 • 21:00 - 22:00
  Brasstime
  Brasstime met Klaas Groenwold
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact