Audiocom Dokkum viert 25-jarig bestaan · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto
RECLAME

Audiocom Dokkum viert 25-jarig bestaan

vrijdag 01 oktober 2021

DOKKUM – Vrijdag 1 oktober 2021 viert Audiocom Dokkum het 25-jarige bestaan van het bedrijf in Dokkum. Op die datum is het precies een kwart eeuw geleden dat het bedrijf startte in de Keppelstraat in Dokkum. Wel met een heel ander assortiment dan vandaag de dag, er werd gestart met mobiel en car audio. Eigenaar Ymo Kooistra: “Inmiddels is dit uitgegroeid tot een modern bedrijf dat alle grote netwerken aanbied en op gebied van telecom en internet particulieren en bedrijven volledig kan ontzorgen”, zo vertelt de Dokkumer. “Zo weet u zeker dat u een oplossing heeft die goed bij u past en heeft u hier vervolgens geen omkijken meer naar.”

Naam
De naam Audiocom had bij de start in 1996 vooral betrekking op het inbouwen en leveren van geluidsinstallaties in auto’s. In de afgelopen jaren is het productaanbod ook flink veranderd. Toen de winkel begon, was de mobiele telefoon nog niet aan zijn opmars beginnen. Audiocom liep wel voorop met de levering van autotelefonie. Dat groeide uit tot de moderne winkel van nu. Audiocom uit Dokkum kwam in 2020 zelfs met eigen mobiele abonnementen voor de zakelijke markt. Een lang gekoesterde wens van het team telefoniespecialisten. Zo kan er echt maatwerk geleverd worden met eigen data en gespreksbundels. Klanten hoeven nu ook geen gebruik meer te maken van de vaak onpersoonlijke klantenservice van grote landelijke bedrijven.

Groei
Of het nu gaat om één enkele telefoon voor ZZP’ers of een telefooncentrale voor grotere bedrijven. Het bedrijf is in 25 jaar tijd flink gegroeid. Audiocom is nu gespecialiseerd in vast & mobiel oplossingen, camerabewaking, ict, reparaties en auto oplossingen als ritregistratiesystemen, radar en laserdetectie”, vertelt eigenaar Kooistra. “Onze medewerkers van onze servicedesk staan voor onze zakelijke klanten dag en nacht klaar, met o.a. actieve monitoring hosted centrales, internetverbindingen, oplossen van storingsmeldingen en service op locatie uiteraard. En: wie jarig is trakteert, hou onze socials in de gaten, komende weken gaan we voor alle productgroepen acties lanceren!”

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 17:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 17:00 - 19:00
    Hitz op Tongersdei
    Sjoerd Gjalt de Vries
  • 19:00 - 20:00
    Jazz Go Blue
    Gert Nitters
  • 20:00 - 21:00
    Country Trail
    Albert de Vries
  • 21:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio