Barkmeijer Veteranen toernooi verschoven naar mei 2021 · Foto('s): RTV NOF
  RTV NOF

Barkmeijer Veteranen toernooi verschoven naar mei 2021

woensdag 12 augustus 2020

KOLLUMERZWAAG – In overleg met de gemeente heeft het bestuur van Friese Boys besloten om het toernooi te verschuiven. De maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen zijn vanaf 10 augustus aangescherpt, het organiseren van een toernooi wordt hierdoor zeer moeilijk.

Alle andere activiteiten gaan voorlopig nog wel door, nogmaals een verzoek aan iedereen die ons sportpark binnenkort gaat bezoeken. Houd je aan regels. Vorige week kondigde het kabinet aanscherping aan van een aantal corona-regels. Deze regels zijn deze week verwerkt in een nieuwe noodverordening van de Veiligheidsregio Fryslân.

Voor alle eet- en drinkgelegenheden (inclusief buitenterrassen) betekent dit het volgende:

Bezoekers moeten vooraf of bij aankomst reserveren;
Bij aankomst wordt de gezondheid van de bezoekers geverifieerd; er wordt hen gevraagd of zij ziekteverschijnselen vertonen van COVID-19. Dit zijn de bekende verschijnselen als koorts, neusverkoudheid, keelpijn, hoesten, niezen e.d. Als blijkt dat deze klachten aanwezig zijn dan mag de persoon die deze klachten heeft niet worden toegelaten tot de eet- en drinkgelegenheid.
Bezoekers krijgen een zitplaats aangewezen. Tot slot moet aan alle bezoekers worden gevraagd of zij hun contactgegevens beschikbaar willen stellen ten behoeve van de uitvoering van een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD. Het gaat hierbij om:

volledige naam;
datum, aankomsttijd en toegewezen zitplaats (bv. tafelnummer) van het bezoek;
e-mailadres;
telefoonnummer;
toestemming voor het ter beschikking stellen van die gegevens aan de GGD ten behoeve van een bron- en contactonderzoek.
De gegevens mogen niet voor andere doeleinden worden gebruikt en kunnen alleen door de regionale GGD worden opgevraagd. De eet- en drinkgelegenheden moeten de gegevens 14 dagen bewaren en daarna vernietigen.

Uiteraard gelden er nog steeds andere maatregelen voor de horeca, zoals het houden van 1,5 meter afstand. Alle maatregelen, inclusief toelichting, zijn te vinden in de noodverordening van de Veiligheidsregio Fryslân.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 22:00
  Capriccio
  In Capriccio laat Haite Schukking veel verschillende soorten klassieke muziek de revue passeren en vertel daarbij iets over de achtergronden van elke compositie. Vaak geniet je meer van een muziekstuk, als je iets weet over het ontstaan ervan en over de drijfveren van de componist.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · K30 Nieuws archief · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Noardeast-Fryslân / Dantumadiel · Achtkarspelen / Tytsjerksteradiel · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?