Boekpresentatie Syb van der Ploeg – ‘Leven voor muziek en sport’

Vrijdag 13-12-2019
KOLLUM - Op vrijdag 13 december 2019 vindt de boekpresentie plaats van Syb van der Ploeg in de Paradisobar in Kollum in samenwerking met boekenwinkel Bruna in Kollum.

Iedereen heeft inmiddels gehoord dat de leadzanger van De Kast een nieuw boek heeft uitgebracht, genaamd: “Leven voor muziek en sport”. Syb werd geïnterviewd door Bouke Koning. Met aansluitend live muziek. Ook was de mogelijkheid het boek en bijbehorende cd aan te schaffen of uw boek persoonlijk te laten signeren door Syb van der Ploeg.

Het boek ‘Leven voor muziek en sport’

In het boek ‘Leven voor muziek en sport’ vertelt Syb van der Ploeg op autobiografische wijze over hoe muziek en sport hem als acteur, muzikant, sporter, maar vooral als mens mede hebben gevormd. Van zijn eerste bandje tot de meest recente theatervoorstelling en alles daartussenin, met een grote rol voor De Kast. De weg ernaartoe, de doorbraak en de hoogtijdagen, maar ook de andere kant van het succes en de invloed op het dagelijkse leven. Over zijn jeugd, van de vroegste schreden op het voetbalveld en de eerste racefietsjes tot een hele triatlon op zijn vijftigste.

Syb zijn eigen verhaal staat centraal, maar ook dat van zijn sporthelden. Mannen die stuk voor stuk van invloed zijn geweest in het leven van Syb: Foppe de Haan, Hennie Kuiper, Rintje Ritsma, Gerard Nijboer, Rob Barel en Henk Angenent. Zes persoonlijke interviews met de sporthelden sluiten naadloos aan bij zijn eigen verhaal en zijn terug te lezen in het boek. Bovendien heeft Syb voor elke held een speciaal lied geschreven. De nummers zijn uitgebracht op een bijbehorende cd.

terug naar overzicht
Boekpresentatie Syb van der Ploeg - ‘Leven voor muziek en sport’Boekpresentatie Syb van der Ploeg - ‘Leven voor muziek en sport’Meer Info op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-20:00 | Bertus Hatzmann
20:00-22:00 | Weekend Kick-Off
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie