Boerendag in Wâlterswâld volop spektakel

Zaterdag 28-07-2018
DRIEZUM-WâLTERSWâLD - Al jaren staat de Boerendag bij veel mensen met rood gemarkeerd in de agenda. Ook dit jaar trakteerde de organisatie van de Paardendagen in Driezum-Wâlterswâld haar bezoekers op spectaculaire shows, gezellige activiteiten voor jong en oud en uiteraard mag een vrolijke muzikale noot niet ontbreken.

Op een Boerendag mag de tractor uiteraard niet ontbreken. Ieder jaartrekkende prachtige oldtimers duizenden liefhebbers naar Wâlterswâld. Een unieke kans om de oldtimers in volle glorie te aanschouwen en te genieten van het gezellige geronk van de klassieke motoren.

De Boerendag staat bij groot en klein bekend als de gezelligste familiedag van het jaar. Een dag die bol stond van activiteiten voor mensen dier. Naast de traditionele, jaarlijkse keuringen van koeien en geiten, mogen wij dit jaar klein dier vereniging PKV Frisia verwelkomen met een heuse zomershow. Hierbij kan het publiek genieten van de mooiste konijnen, cavia’s, watervogels, hoenders en dwerghoenders.

Daarnaast zijn er nog diverse demon- straties waaronder een vrijheidsdressuur demonstratie, schapen drijven, een roofvogelshow en oude ambachten. Eigenlijk te veel om op te noemen. Ook voor paardenfans waren er volop spectaculaire demonstratie om van te genieten. Het neusje van de zalm uit de ruiters wereld liet de fijne kneepjes van de diverse disciplines zien.

terug naar overzicht
Boerendag in Wâlterswâld volop spektakel Boerendag in Wâlterswâld volop spektakel Meer foto's & info op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie