Bonifatiusdagen in Dokkum

Zondag 16-06-2019
DOKKUM - Van 14 juni tot en met 16 juni vonden in Dokkum de Bonifatiusdagen plaats. Dit jaar was het thema ‘Zie mij aan’. Een uitspraak van Titus Brandsma die tweeledig is: Zie mij aan God en Zie mij aan medemens. Er waren weer verschillende activiteiten op diverse plaatsen in Dokkum afgelopen weekend.

De opening van de Bonifatiusdagen 2019 begon dit jaar met een ‘sing-in’ die werd gehouden in de Fonteinkerk te Dokkum. Op spetterende wijze gingen voorgangers van de kerk de Bonifatiusdagen officieel openen, daarna werd er ongeveer een uurtje in de Fontein gezongen onder begeleiding van jeugdbands uit de diverse kerken. Zij bundelden hun krachten en speelden in een unieke samenstelling. De gekozen nummers passen naadloos in het thema “Zie mij aan” en zijn zo uitgezocht dat ze geschikt zijn voor alle leeftijden. Ook was er een bijzonder moment van bezinning tijdens de dienst. Naast de diverse voorgangers waren ook de jongerenwerkers hun bijdrage aan het leveren aan deze ‘Sing-in’. Na een bijzonder einde was er ruim de tijd zijn om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie en thee.
De avond werd georganiseerd door de jongeren van de Chr. Ger. Gemeente, de PKN kerken en het Jongeren Platform van het Bisdom in samenwerking met de deelnemende kerken.


terug naar overzicht
Bonifatiusdagen in DokkumDe Processie is begonnenMeer foto´s op www.rtvnof.nl
© Foto's: Tim Groeneveld


Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie