Booking Dokkum – Oktober feestje! · Foto('s): Eigen foto's
  Eigen foto's

Booking Dokkum – Oktober feestje!

donderdag 10 oktober 2019

Reserveer nu met 20% korting op uw overnachting in de maand oktober met uitzondering van Luxe Herenhuis met wellness en met uitzondering op alle extra’s.

“It’s all about the details” 
Bij aankomst hebben we de kachel voor jullie aan gezet, liggen de rozenblaadjes op het bed en staat de prosecco koud (boek daarvoor een romantische upgrade) Handdoeken op voorraad, koffie/ thee ligt klaar en met de RITUALS producten erbij is het genieten en relaxen in de B&B.

De tijd van kaarsjes, uitslapen en laat in de B&B zelf ontbijten of juist eropuit is aangekomen. Wandel over de bolwerken, drink een speciaalbier bij Stadsbrouwerij Bonifatius of probeer een lekkere soep van Marcel in de nieuwste horeca gelegenheid van Dokkum “Knus”.

Even helemaal niks, met z’n tweeën eropuit? Is de oppas geregeld? Of nemen jullie de kindjes mee? Dan is de BBBB Family Suite of B&B bij de Waegh ook erg geschikt.

Of wat dacht je van met vrienden een weekendje weg? Allemaal een eigen locatie, privacy en toch dicht bij elkaar. We nodigen je uit om Dokkum te ontdekken. Reserveer nu met 20% korting op de overnachting, alleen in de maand oktober. We hebben de prijzen al voor jullie aangepast, de korting zit hier al in verwerkt. Dit is uitgezonderd op de extra’s en locatie Luxe herenhuis met wellness.

G E T  I N  T O U C H
Heel graag tot snel!
Jojanneke Dijkstra
Booking Dokkum
0653241376
www.bookingdokkum.com 

 

Booking Dokkum – Oktober feestje! · Foto('s): Eigen foto's
Booking Dokkum – Oktober feestje! · Foto('s): Eigen foto's
  Eigen foto's

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?