Brassband Wilhelmina zoekt nieuwe leden

Zaterdag 13-01-2018
KOLLUM - Brassband Wilhelmina uit Kollum is een muziekvereniging met enthousiaste leden en 9 jeugdleden. Sinds november zijn ze gestart met het jeugdorkest. Met elkaar delen ze de liefde voor de muziek en dat laten ze graag op allerlei manieren horen, zoals: de aankomst van Sinterklaas, buitenconcerten, thema concerten, Krystkuiers en Kerstconcert.

Ook doen ze mee met brassband concoursen voor een echte jury, zoals het kampioenschap van Kollumerland c.a. Een complete bezetting is dan wel een voorwaarde. Ze zijn daarom op zoek naar nieuwe leden. In het bijzonder zoeken ze mensen die het korps kunnen versterken op cornet, trombone, bas, bugel, alt en slagwerkers.

Bespeelt je één van deze instrumenten? Wil je het leren? Hou je van Brass? Dan ben je van harte welkom om eens te komen luisteren. Ze repeteren op maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur in Pro Rége te Kollum. Je kunt ook contact opnemen met Tetje de Jong, 0511-702619 of tetje22@hotmail.com. Kijk voor nieuwtjes op de Facebookpagina Chr. Brassband “Wilhelmina” Kollum.

terug naar overzicht
Brassband Wilhelmina zoekt nieuwe leden
© Foto's: Eigen foto


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-21:00 | Weekend Kick-Off
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie