Camping Bloemenparadyske geopend

Zaterdag 08-06-2019
KOLLUM - Zaterdag 8 juni is onder grote belangstelling van familie en bekenden en campinggasten de camping het Bloemenparadyske van Tjerkje van der Laan en Bert van der Woude in Kollum geopend. Het bord voor bij de ingang werd onthuld door mevrouw van der Woude, de moeder van Bert.

Daarna werd de opening verricht door de kleine Sven, die samen met zijn grootouders Andries en Anneke Schievink uit Burgum de eerste gasten waren op camping het Bloemenparadyske en logeerden in een tent. Sven knipte een lint door dat de doorgang naar de camping vrijmaakte. De camping heeft 15 ruime campingplaatsen en het keurige sanitair is gevestigd in een pipowagen. Het Bloemenparasdyke heeft ook nog een theetuin en een winkel met woonaccessoires en bloemen.

Vervolgens ging iedereen snel naar binnen, want het begon weer te regenen. In de schuur was van alles te doen en te eten en te drinken. Ook was er een clown aanwezig, die voor de kinderen mooie figuren van ballonnen maakte. Er was gelegenheid om bier te proeven, Friese artikelen te kopen en nog vele meer.

Het adres van de camping is: Paradyske 3, 9291 MV Kollum.

terug naar overzicht
Camping Bloemenparadyske geopend door mevrouw van der Woude ( rechts)Sven knipt het lint door en hiermee is de camping geopendBierproeverij en meer foto's op www.rtvnof.nl.
© Foto's: Jantsje Wiersma


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie