Celstraffen geëist tegen cocaïnehandelaren in Noardeast-Fryslân · Foto('s): 

Celstraffen geëist tegen cocaïnehandelaren in Noardeast-Fryslân

dinsdag 16 juli 2019

Het Openbaar Ministerie vindt dat twee inwoners van Dokkum en een inwoner van De Westereen de gevangenis in moeten vanwege cocaïnehandel, dat schrijft Omrop Fryslân. De mannen werden in februari dit jaar opgepakt; ze zouden toen al zo’n drie jaar cocaïne hebben verkocht en daar ook flink mee hebben verdiend.

De jongste van de drie, een 24-jarige Dokkumer, zou volgens het Openbaar Ministerie twee jaar de cel in moeten, omdat hij al eerder is veroordeeld voor de handel in drugs. Voor de andere twee verdachten wil het Openbaar Ministerie een straf van 22 maanden cel opleggen. De uitspraak volgt binnenkort. Er zal ook nog een procedure tegen de drie mannen worden begonnen om het met de handel verdiende geld af te pakken.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?