Clubkampioenschappen tafeltennis in Kollum

Zaterdag 15-06-2019
KOLLUM - Op vrijdag 14 juni heeft Tafeltennisvereniging Nordic in Kollum de jaarlijkse clubkampioenschappen tafeltennis voor jeugdleden georganiseerd.

Ondanks het mooie weer was er een goede opkomst en kon het toernooi rond 19.30 uur in sportzaal Baensein worden gestart. Er was een poule-indeling gemaakt naar sterkte, zodat iedereen kans had om een prijs te winnen. De indeling binnen de poules werd door loting bepaald. Er werd sportief gestreden om de punten en er waren leuke rally’s te zien. Het niveau van de spelers is het afgelopen jaar dankzij training en een goede inzet weer zichtbaar verbeterd!

Tijdens het kampioenschap was er een korte pauze met voor iedereen iets te drinken en iets lekkers. Nadien werd de strijd om de prijzen weer vervolgd en rond 21.00 uur was de einduitslag bekend. In de A-poule werd de 1e prijs gewonnen door Sjouke Spijkerman en de tweede prijs door Senna Detmar. In de B-poule wonLironPoelstra de 1e prijs en ZhenHuanZhoude 2e prijs. Een prima prestatie. De winnaars kregen allemaal een mooie standaard als prijs! De Kollumer tafeltennisvereniging ziet terug op een geslaagd clubkampioenschap 2019!

Foto van links naar rechts: Zheng Huan Zhou, Sjouke Spijkerman, Senna Detmar en Liron Poelstra.

terug naar overzicht
Clubkampioenschappen tafeltennis in KollumClubkampioenschappen tafeltennis in KollumMeer foto's en verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie