Dantumadiel krijgt ‘Team Dantumadiel’ binnen Noardeast-Fryslân · Foto('s): RTV NOF
  RTV NOF

Dantumadiel krijgt ‘Team Dantumadiel’ binnen Noardeast-Fryslân

dinsdag 07 juli 2020

DAMWALD – Gemeente Dantumadiel krijgt vanaf 1 september a.s. een eigen ‘Team Dantumadiel’ binnen Noardeast-Fryslân. In dit team zit een aantal specifieke functies zoals een bestuursadviseur, dorpencoördinator, bedrijvencontactfunctionaris, communicatieadviseur, bestuursadviseur, financieel adviseur en medewerkers Ruimtelijke Ordening en Economische Zaken/Recreatie & Toerisme.

Dit hebben beide colleges op dinsdag 7 juli besloten nadat er de afgelopen periode meerdere malen over de onderlinge samenwerking is gesproken. Dit in het kader van de evaluatie van de centrumregeling van beide gemeenten. Met de invulling van een specifiek team voor Dantumadiel wordt tegemoet gekomen aan eerder geconstateerde knelpunten. Met een eigen team kan Dantumadiel invulling geven aan de eigen politieke en bestuurlijke ambities en de gewenste couleur locale.

De medewerkers binnen het nieuw te vormen Team Dantumadiel zijn als accountmanager of vooruitgeschoven post aanspreekpunt voor de gemeentesecretaris en bestuurders van Dantumadiel en zijn ook regelmatig in Dantumadiel aanwezig. De medewerkers blijven in dienst van Noardeast-Fryslân. Beide colleges zijn blij met deze oplossing omdat dit bijdraagt aan de goede samenwerkingsrelatie. De gemeenten treden in goede samenwerking met vereende krachten de uitdagingen van de toekomst van het gebied Noordoost Friesland en haar 65.000 inwoners tegemoet.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Hoezo Kleinkunst
  Hoezo Kleinkunst brengt u liedjes, sketsches en wetenswaardigheden vanaf het begin van de kleinkunst tot de jaren '90 van de vorige eeuw.
 • 19:00 - 20:00
  Fryslan Fan
 • 20:00 - 21:00
  Werom yn de tiid
  Werom yn de tiid is een programma mei muzyk ut de jierren '60 en '70.
 • 21:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?