Darttoernooi Vrije Piraten in Kollumerzwaag

Donderdag 28-12-2017
KOLLUMERZWAAG - Donderdagmiddag heeft de organisatie van de Vrije Piraten een Darttoernooi georganiseerd in de Trije Doarpen te Kollumerzwaag. Net als vorig jaar, dat de eerste keer was, was er grote belangstelling. Zeventig darters deden mee om de felbegeerde beker te winnen.

De deelnemers kwamen zelfs uit Sneek en van het eiland Ameland en natuurlijk uit de directe omgeving.
De Vrije Piraten hebben nu meer tijd om ook wat voor de dorpsgenoten te doen, omdat ze hun muziek nu op een legale manier (via onder andere streekomroep RTV NOF) uitzenden. Daarom was er woensdag een Coolkidsparty en is er vrijdag nog een Vossenjacht voor de kinderen.

De uitslagen:
De verliezersronde werd gewonnen door Jan Sape van der Veen, tweede werd Pieter Kieviet. Jan Sape won de spannende wedstrijd met 4-3. De hoogste uitgooi 147 was voor Kevin Koehoorn.
In de finale in de winnaarsronde moesten Michael Plooy en Jitse van der Wal het tegen elkaar opnemen. De finale werd gespeeld op het toneel, zodat iedereen de wedstrijd goed kon volgen.
De felbegeerde beker ging naar Michael Plooy. Hij versloeg Jitse met 5-2.

terug naar overzicht
Darttoernooi Vrije Piraten in KollumerzwaagDarttoernooi Vrije Piraten in KollumerzwaagJitse van der Wal (l) en winnaar Michael Plooy (midden) en de caller (r)
© Foto's: Jantsje Wiersma


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-23:00 | Harteklanken (Herh.)
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie