De boomstamtafel: de blikvanger in een tijdloos interieur · Foto('s): 
RECLAME

De boomstamtafel: de blikvanger in een tijdloos interieur

dinsdag 15 mei 2018

Het samenstellen van een interieur is soms nog niet zo eenvoudig. Er zijn zoveel verschillende woonstijlen dat het een hele klus kan zijn om je droominterieur te creëren. Ga jij voor de woontrends van dit moment of kies je toch voor een tijdloos interieur? Het voordeel van een tijdloos interieur is dat dat niet zo snel gaat vervelen en dus heel lang mee gaat.

Hout is weer in

Wat zeker niet in je tijdloze interieur mag ontbreken zijn robuuste houten meubelen zoals bijvoorbeeld een boomstamtafel. Hout is puur natuur en past helemaal in een tijdloos interieur. Toevallig is hout ook een woontrend voor 2018: een houten tafel, bijzettafel, salontafel of kast. Alles mag weer van hout zijn. Houten meubels zijn tegenwoordig een onderdeel van de natuurlijke botanische woontrend. Maar kies dan wel voor duurzame houten meubelstukken. Deze gaan lang mee zodat je er ook heel lang plezier van hebt. Combineer het eiken, teak- of suarhout met een robuust stalen of RVS onderstel naar keuze om het natuurproduct nog meer tot zijn recht te laten komen en stel zo je eigen unieke (eet)tafel samen.

Waar moet een tijdloos interieur nog meer aan voldoen?

Belangrijk is om de basis neutraal te houden. Kies voor witte muren met eventueel een tweede kleur. Grijs is altijd een goede keuze om het rustig te houden. Als de basis neutraal is, kun je alle kanten op. De rest van je interieur is dan niet afhankelijk van die ene trendkleur op de muur.

Ook is het van belang om niet te veel mee te gaan met de trends. Voor je het weet, is je interieur een mix geworden van allerlei woonstijlen waardoor het tijdloze karakter ver te zoeken is. Zorg ervoor dat je ook persoonlijke elementen toevoegt. Die zijn erg belangrijk in een tijdloze woonstijl. Zo voel je je veel meer thuis. Verwar een tijdloze stijl niet met modern en strak. Dat is weer een heel andere woonstijl.

Blikvanger

Eén of meer blikvangers maken ook deel uit van het tijdloze interieur. Dat kan natuurlijk je verzameling van oud servies zijn waar je zo blij van wordt. Maar het kan net zo goed een mooi meubelstuk zijn. Een stijlvolle blikvanger voor je woonkeuken of woonkamer is een stoere robuuste eettafel. Je kunt deze tafel compleet maken met eetkamerstoelen. Of met een combinatie van stoelen en een eetkamerbank. Op deze manier kun je je eethoek ook tegen een muur zetten en bespaar je ruimte.

Laat je inspireren in onze showroom

Als je ook stijlvol en tijdloos wilt wonen, zit je bij Woonloodz Leeuwarden goed.  Verrijk je interieur met een eikenhouten boomstamtafel, klepbank of trendy eetkamerstoelen. Onze robuuste eettafels worden volledig met de hand gemaakt. Ze zijn stoer, uniek en ze worden met liefde gemaakt van alleen de beste kwaliteit eikenbomen, afkomstig uit Nederland. Hierdoor garanderen wij massieve en vormvaste bladen van topkwaliteit. In onze showroom kun je veel modellen bezichtigen. Voor iedere woonsituatie hebben wij een geschikte tafel want we kunnen welke tafel dan ook op maat maken. Nieuwsgierig geworden naar ons totale assortiment? Neem dan snel een kijkje op onze website: www.woonloodz.nl

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.
De boomstamtafel: de blikvanger in een tijdloos interieur · Foto('s): 
De boomstamtafel: de blikvanger in een tijdloos interieur · Foto('s): 
  

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
 • 00:00 - 07:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 07:00 - 09:00
  Op naar het weekend!
  Peter Visser
 • 09:00 - 10:00
  Ontbijtpop
  Peter Kraft
 • 10:00 - 16:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 16:00 - 17:00
  Gerrit on air
  Gerrit Wijkstra
 • 17:00 - 18:00
  Skerp op de Middei
  Kees Bakker
 • 18:00 - 19:00
  No Nonsense
  Henk en Gerrie
 • 19:00 - 21:00
  Country Ranch
  Harry Ettema
 • 21:00 - 22:00
  The Elvis Experience (week 1)
  Jaap Melessen
 • 21:00 - 22:00
  Heerlijkheden uit het verleden (week 2)
 • 22:00 - 00:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?