Dé groothandel voor al je kopieerpapier en papierwaren · Foto('s): 

Dé groothandel voor al je kopieerpapier en papierwaren

donderdag 28 februari 2019

Hoe belangrijk papier op kantoor is, merk je pas als het op is of je tekort hebt.  Ben je verantwoordelijk voor een professionele bedrijfsvoering op kantoor, dan zorg je dus voor een goede voorraad. Zeker als het gaat om kopieerpapier. Maar ook andere papierwaren wil je altijd direct beschikbaar hebben, zoals bureauartikelen, dossiermappen en agenda’s. Een goede reden om deze bij Stumpel te bestellen. Wij leveren deze snel vanuit onze eigen voorraad, tegen de voordeligste prijzen.

Alle soorten papierwaren voor kantoor

Bestel deze onderstaande papierwaren voor 17.00 uur en ontvang deze al op de volgende dag.

Kantooragenda’s en kalenders

Voor het vastleggen en overzicht houden over je planning en afspraken. Verschillende agenda’s, agenda-omslagen, kantoorkalenders, omlegkalenders en bureaukalenders.

Bedrijfsformulieren, kasboeken en kantoorboeken

Om al je cijfers en gegevens snel en overzichtelijk bij te houden, heb je bedrijfsformulieren nodig voor je inforegistratie, tijdregistratie, kostenadministratie, omzetregistratie, goederenadministratie en financiële administratie. En diverse tabellarische kas- en registerboeken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Enveloppen

Voor al je zakelijke papierpost zijn er uiteenlopende vensterenveloppen, bankenenveloppen, luchtkussenenveloppen, akte-enveloppen, TYVEK-enveloppen, bordrug-enveloppen, monsterzakken, loonzakken en speciale enveloppen.

Etiketten

Professioneel etiketteren doe je met ILK-etiketten, rechthoek-etiketten, ronde etiketten, laser-etiketten, labelprinter-etiketten, cd- en dvd-etiketten, adres-etiketten, prijzentang-etiketten, kopieer-etiketten, frankeer-etiketten en pinfeed-etiketten.

Schrijfblokken, notitieblokken en schrijfmappen

Een ringbandblok of collegedictaat-kladblok gebruik je voor snelle notities tijdens vergaderingen, presentaties of gesprekken met klanten. En je schrijfblok of notitieblok functioneert beter en ziet er professioneler uit een schrijfmap. Gebruik je een fraaie schrijfmap van buffelleer of runderleer, dan geeft dit een serieus voorkomen. Je hebt keuze uit diverse schrijfmappen in verschillende kleuren.

Speciaal papier en karton

Ook speciaal papier en karton bestel je gemakkelijk en voordelig bij Stumpel. Denk aan computerpapier, crêpepapier, carbonpapier, etalagekarton, fotokarton, golfkarton, visitekaarten, zijdevloeipapier, designpapier of T-shirttransfer-papier.

Andere kantoorartikelen

Heb je naast kopieerpapier en papierwaren ook nog specifieke kantoorartikelen nodig? Dan is het handig en voordelig om deze samen met je papierwaren te laten bezorgen. Ook hiervoor geldt: voor 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Bekijk hiervoor het overzichtelijke aanbod van bureauartikelen en bestel je perforators, nietmachines, computeraccessoires, tassen, verzendmiddelen en meubilair, apparatuur zoals projectoren en printers en archiveringsmiddelen zoals hangmappen en tabbladen.

Dé groothandel voor al je kopieerpapier en papierwaren · Foto('s): 
  

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Bertus Hatzmann
  Bertus Hatzmann van 18.00-20.00 uur met muziek en info.
 • 20:00 - 22:00
  Weekend Kick-Off
  Weekend Kick-Off is een programma wat vooral gericht is op jongeren. In dit programma wordt van alles besproken...
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact