De verwarming winterproof bij ASN

Vrijdag 22-11-2019
DOKKUM - Komt u ook op onze ‘’Snertdag’’? Zo begint de aankondiging van ASN installatie service. Nu de koudere dagen weer een feit zijn, kwamen vele zich eens verdiepen in de mogelijkheden van warmte bronnen voor in huis.

Tijdens de open dag vrijdag 22 november, kon je bij ASN in Dokkum, ‘s middags en ’s avonds veel informatie inwinnen over verwarmen. Of het nu gaat om traditionele warmte bronnen of de nieuwste techniek, de adviseurs hadden voor een ieder een passende oplossing. Maatwerk dat is waar het bij ASN om draait. In een paar tellen weten ze of uw kachel winterproef is of wellicht dat het tijd is voor reparatie of vernieuwing. Maar ook waarom het afsluiten van een abonnement een verstandige keuze is. Met een abonnement kun je een hoop zorgen besparen en de veiligheid wordt verhoogd. Een goed onderhouden systeem werkt nu eenmaal beter en is een stuk zuiniger en veiliger.

Veel belangstelling was er voor warmtepompen verteld een medewerker, mensen willen toch graag eens het echte verhaal horen. Verder was er ook veel interesse voor zonnepanelen en collectoren. Al met al genoeg informatie om warm van te worden. En ja…..een ‘’snertdag’’ dat was het zeker! Bij binnenkomst of na het inwinnen van alle informatie hoefde je alleen maar je neus te volgen, men serveerde namelijk heerlijke Friese Snert. Zelfs roggebrood met spek ontbrak niet. Snert zoals snert hoort te zijn!

terug naar overzicht
ASN hield open dagVeel belangstelling voor warmtepompenVoor de liefhebber was er snert. (Meer foto's www.rtvnof.nl)
© Foto's: Peters Foto Nieuws

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie