De Wâlden – Black Boys eindigt terecht in gelijkspel · Foto('s): Lia van der Weg
  Lia van der Weg

De Wâlden – Black Boys eindigt terecht in gelijkspel

maandag 09 december 2019

Op een winderig sportpark moest de hoofdmacht van de Wâlden deze zondagmiddag aantreden tegen Black Boys uit Sneek. De thuisploeg miste door blessures maar liefst 6 basisspelers. Met de wind in de rug was het de Wâlden die in de eerste helft het iets betere van het spel had, zonder echt kansen te creëren.

Zo werd de rust dan ook bereikt met een 0-0 stand. In de tweede helft was het de thuisploeg die met een paar goede voorzetten voor gevaar zorgden. Helaas werd het net niet gevonden. Aan de andere kant moest keeper Hendrik Visser nog een aantal keren reddend optreden op de inzet van de spits van Black Boys. Uiteindelijk geen doelpunten. Beide teams konden vrede hebben met het gelijke spel. Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop uit bij koploper de Wilper Boys

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00