VIDEO: De Wâlden VR1 krijgt les in effectiviteit van Nieuw Roden

Zondag 04-11-2018
NIEUW RODEN - Het zaalteam van De Wâlden VR1 verloor geflatteerd maar wel terecht met 4-1 van koploper Nieuw Roden VR2 Het verschil in trainingsarbeid manifesteerde zich met name bij het benutten van de kansen. Nieuw Roden VR2 profiteerde in de eerste helft optimaal van knullige klutsballen in het doelgebied van keepster Geeske van der Meulen.

De Wâlden startte afwachtend en liet de tegenstander het spel bepalen. De echte scherpte ontbrak in de eerste helft bij de Wâldpyken. Nieuw Roden wist met de lange bal vaak de spitsen te bereiken wat resulteerde in een aantal gevaarlijke situaties. In de counter was het bijna altijd net niet voor De Wâlden. Of de pass was onnauwkeurig of de aanname niet goed en van de afstandsschoten lag keepster Anique Hoogenveen niet wakker. De Wâlden ging onder het toeziend oog van voorzitter Richard Lei met een 3-0 achterstand de rust in.

In de tweede helft zette De Wâlden vol druk. Aan de inzet lag het absoluut niet en ook legio kansen werden gecreëerd. Maar het doelpunt van Simone Hofer viel te laat. Met nog ruim twee minuten op de klok wist zij op prachtige wijze de goalie van Nieuw Roden te passeren. In de slotminuut gaf de sterk leidende scheidsrechter Jeanet Foppele de Drentenaren nog een penalty, die door aanvoerster Amber van der Donk werd benut.

© Verslag: Jouke Dantuma

 

 

 

 

 terug naar overzicht
De Wâlden VR1 krijgt les in effectiviteit van Nieuw RodenDe Wâlden VR1 krijgt les in effectiviteit van Nieuw RodenMeer foto's & verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Meint de vries


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie