Deze week twee keer winst Triumphera heren

Vrijdag 09-11-2018
KOLLUM - Afgelopen week stonden de Triumphera heren voor een zware volleybalweek. Op het programma staan de bekerwedstrijd tegen Havot (St. Annaparochie) en de competitiewedstrijd tegen VC058 (Leeuwarden). Beide wedstrijden zijn woensdag en donderdag thuis in de van der Bij hal gespeeld.

Tegen het zwakke Havot waren enkele positiewisselingen door Triumphera door gevoerd om de groep te trainen op andere posities. De wedstrijd was daar door af en toe wat rommelig, maar er is veel geleerd door met name de jeugdige spelers. Niels Huttema heeft op de hoofdaanval lekker kunnen doorhalen bij het smashen en daarmee deze positie ook goed kunnen oefenen. Wietze heeft de diagonaalpositie verkend en Pieter de hoofdaanval. Triumphera wint deze wedstrijd redelijk makkelijk met 3-0 (25-15 , 25-22 , 25-19) en bekert daarmee door.

In de competitiewedstrijd op donderdag werd met een kleine selectie van 7 man af en toe uitstekend en gecontroleerd gevolleybald. In de momenten van alleen tactisch spel wisten de Kollumers vaak de rally te winnen en dat was eerder dit seizoen niet het geval. Echter de opslag en pass waren af en toe onder de maat. De passie en gedrevenheid was bij iedereen minder aanwezig door de eerdere wedstrijd op woensdag. Mede hierdoor werd de 4e set uit handen gegeven. Al met al is deze wedstrijd toch met een mooie 3-1 overwinning afgesloten (25-20, 25-22, 25-20 en 18-25).

.

terug naar overzicht
Deze week twee keer winst Triumphera herenDeze week twee keer winst Triumphera herenDeze week twee keer winst Triumphera herenMeer foto's & verslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-21:00 | Weekend Kick-Off
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie