Dit voorjaar opnieuw Mannenkookgroep in It Koartling

Donderdag 13-02-2020
BUITENPOST - Veel (oudere) mannen kunnen niet of nauwelijks koken. De oorzaak daarvan kan heel verschillend zijn, maar onder de streep betekent het niet meer of minder dan dat de zelfredzaamheid van die mannen beperkt is.
Juist in een tijd waarin we steeds ouder worden en langer zelfstandig thuis blijven wonen is het van belang dat iedereen – dus ook mannen – goed voor zichzelf (en de eventuele partner) kunnen zorgen. Daarom organiseert It Koartling dit voorjaar opnieuw een kookcursus voor mannen: de mannenkookgroep. Cursusleider is – net als in het najaar van 2019 – Jody Weima.

De cursus is geschikt voor alle mannen van 55 jaar en ouder die willen leren koken of die béter willen leren koken. Er zijn twee niveaus: basisvaardigheden en gevorderd. De cursus begint binnenkort en bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten. De groepsgrootte bedraagt maximaal vier mannen. Hierdoor hebben de lessen een sterk individueel karakter. Daarnaast zijn de bijeenkomsten echter ook heel gezellig. Alles wat in iedere les wordt bereid wordt aan het einde in een gezamenlijke maaltijd opgegeten.

It Koartling wil zoveel mogelijk mannen leren koken. Meld daarom niet alleen jezelf aan, maar ook een vriend, collega, buurman, en ga samen op les. De aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst. Is het maximale aantal deelnemers voor een groep bereikt? Geen paniek! Bij voldoende belangstelling start na afloop van de eerste periode van zes weken gelijk een nieuwe groep, dus nog dit voorjaar. Meer informatie op de website van It Koartling: www.itkoartling.nl

terug naar overzicht

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie