Dit weekend in Rûnwei Sport

Vrijdag 21-09-2018
DE WESTEREEN - Zaterdag is er weer een nieuwe uitzending van Rûnwei Sport. We zijn bij de volgende competitiewedstrijden: ‘t Fean’58 – VVI (Anton van der Meer), BCV – Hardegarijp (Jan Wagenaar), GSVV – Friese Boys (Bokke Dijkstra) en verslaggever IJde Prins is bij Ropta Boys – VV Kollum. Reporter Wiebe de Boer is aanwezig bij de Autocross in Hallum.

We bellen met Sybrand Grasdijk over de wedstrijd Harkemase Boys – Eemdijk en René van der Weij praat ons bij over de wedstrijd Urk – VV Buitenpost. Daarnaast is er ook nog aandacht voor andere sporten, zoals het tafeltennis en alle tussenstanden op de voetbalvelden. De presentatie en techniek in de studio is in handen van Marcel Annema en Sietse Weistra.

Zondag is er ook een uitzending van Rûnwei Sport. Clubverslaggever Koos Molenaar is bij Geel Wit – Friesland, verslaggever Lammert Brouwer is aanwezig bij Surhuisterveen – Black Boys en clubverslaggeefster Gerrie Jansma is bij ONB – De Walden. De presentatie en techniek in de studio is in handen van René Terpstra en Klaas Kempenaar.

terug naar overzicht


Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie