Dit zijn de beste sportleggings voor vrouwen  · Foto('s): 
RECLAME

Dit zijn de beste sportleggings voor vrouwen 

woensdag 09 november 2022

LEEUWARDEN – De kans is groot dat je nu meer sportleggings in je garderobe hebt dan in voorgaande jaren. Het groeiende assortiment beschikbare stijlen is voorzien van vochtafvoerend materiaal, ademend vermogen en flatterende lichaamscontouren waardoor ze moeilijk te weerstaan ​​zijn om erin te glijden, zelfs als een HIIT-training niet op je takenlijst staat. En omdat ze zo veelzijdig zijn, kun je er nooit teveel hebben, of het nu voor in de sportschool is of voor dagelijks gebruik. Voor degenen die op zoek zijn naar de perfecte sportlegging, hebben we een aantal van de beste exemplaren voor dames gevonden.

Vuori Clean Elevation Legging 

Activewear merk Vuori staat bekend om zijn doordachte technische details en deze legging heeft er meerdere. Het is gemaakt van zweetafvoerende stof, het heeft een verborgen ritsvak om dingen zoals sleutels en geld in op te bergen en het heeft geen zijnaden, wat zorgt voor bewegingsvrijheid en geen wrijving. Bovendien past het mooi bij je Elomi bh!

Sweaty Betty Power High-Waisted Workout Legging

Als je vaak problemen hebt met een gapende tailleband, heeft de gebonden taille op deze legging extra compressie voor ondersteuning. De hoge snit en het compressiemateriaal zorgen voor een flatterende, comfortabele pasvorm. En ze zijn squatproof, dus je kunt ze dragen tijdens hardlopen, tillen, yoga of pilates, maar natuurlijk ook tijdens je cupmaat berekenen in een winkel.

Outdoor Voices Core 7/8th Legging

Deze legging van Outdoor Voices heeft een gestructureerde taille, waardoor ze op hun plaats blijven terwijl je al je burpees erin krijgt. Deze vochtafvoerende legging is gemaakt van de kenmerkende TechSweat-stof van het merk en is speciaal ontworpen voor HIIT-workouts en het zweet dat daarbij hoort.

Nike Dri-Fit Run Division Fast Women’s Running Legging

Als je een nachtjogger of hardloper bent, dan zal de legging van je dromen waarschijnlijk enkele details bevatten om de zichtbaarheid te verbeteren, zoals het geval is bij dit paar met reflecterende print. Je ideale legging heeft misschien ook zakken voor het opbergen van je benodigdheden en vochtafvoerende stof om je droog te houden. Dit model van Nike checkt beide vakjes.

Girlfriend Collective Plum Compressive Pocket Legging

Girlfriend Collective brengt transparantie en maatvoering naar de categorie actieve kleding met zijn assortiment milieuvriendelijke trainingskleding. Deze compressielegging is verkrijgbaar in de maten XXS-6X en is gemaakt van duurzaam gerecycled materiaal. Ze hebben een hoge taille, dubbele zijnaden en dubbele zijzakken – wat bewijst dat ze net zo functioneel als comfortabel zijn.

Bandier All Access Center Stage Pocket Legging

Als het gaat om leggings met zakken, varieert de opbergomvang vaak. Sommige vakken zijn ondiep, met alleen voldoende ruimte voor het opbergen van je oordopjes of sleutel van het kluisje, terwijl andere zijn gemaakt om grotere spullen op te bergen, zoals bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Als je de voorkeur geeft aan het laatste, probeer dan dit sneldrogende model.

Hoka One One Women’s Performance Crop Tight

Je bent misschien meer bekend met de hardloopschoenen van Hoka, maar slaap niet op de trainingsuitrusting van het merk. Voor dagen met warm weer is deze geborstelde, ultrazachte panty met UV-bescherming een ideale keuze.

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
  • 00:00 - 07:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 07:00 - 09:00
    Op naar het weekend!
    Peter Visser
  • 09:00 - 10:00
    Ontbijtpop
    Peter Kraft
  • 10:00 - 16:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
  • 16:00 - 17:00
    Gerrit on air
    Gerrit Wijkstra
  • 17:00 - 18:00
    Skerp op de Middei
    Kees Bakker
  • 18:00 - 19:00
    No Nonsense
    Henk en Gerrie
  • 19:00 - 21:00
    Country Ranch
    Harry Ettema
  • 21:00 - 22:00
    The Elvis Experience (week 1)
    Jaap Melessen
  • 21:00 - 22:00
    Heerlijkheden uit het verleden (week 2)
  • 22:00 - 00:00
    It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
    Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden? · Externe Radio