Doe mee aan de verhalenwedstrijd van Boeken fan Fryslân · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

Doe mee aan de verhalenwedstrijd van Boeken fan Fryslân

donderdag 12 december 2019

Stichting Boeken fan Fryslân (BFF) schrijft een verhalenwedstrijd uit voor lezers, in het kader van het BoekWinterBoekfeest, dat op vrijdag 31 januari 2020 in Café de Bakkersdochter in Sneek gehouden wordt. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om een kort verhaal van 500 à 600 woorden te schrijven in het Fries of in één van de Friese streektalen. Het thema voor het feest en dus ook het verhaal is ‘Koek en Sophie’.

De winnaar wordt pas op het feest zelf bekendgemaakt en mag dan zijn of haar verhaal voordragen aan het publiek. Dat betekent meteen een live-optreden met andere Friese schrijvers, zoals Sipke de Schiffart, Willem Schoorstra, Klaas Jansma, Baukje Zijlstra en Henk van der Veer, en livemuziek van het duo Weima & vd Werf. Daarnaast krijgt de winnaar een boekenpakket en wordt het verhaal gepubliceerd op www.ensafh.nl.

De verhalen kunnen tot en met vrijdag 24 januari worden ingestuurd naar het e-mailadres info@boekenfanfryslan.nl, voorzien van naam en contactgegevens.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?