Doe mee met Vier De Alde Feanen

Donderdag 21-03-2019
Waar:
Earnewald
Wanneer:
Zondag 26-05-2019
Voor Vier De Alde Feanen, een natuurfestival dat plaatsvindt in het weekend van 25 en 26 mei, wordt nog gezocht naar partijen die de bezoekers activiteiten willen aanbieden. Bewoners, kunstenaars, natuurgidsen en ondernemers uit de dorpen Earnewâld, Goëngahuizen, Grou, De Veenhoop, Warten, Wergea, Akkrum en Oudega, iedereen kan aanhaken. Ieder initiatief waarbij cultuur- en/of natuurbeleving centraal staat is welkom.

Tijdens Vier De Alde Feanen slaan ondernemers, musea en bewoners de handen ineen om bezoekers kennis te laten maken met het aanbod in en om Nationaal Park De Alde Feanen. Dit doen zij door middel van het aanbieden van gratis activiteiten in de natuur. Het weekend kan gezien worden als start van het nieuwe toeristische seizoen, waarbij dagrecreanten mogen proeven van het aanbod aan (culturele) activiteiten in de natuur. Het programma voor het weekend is volop in ontwikkeling. Tot nu toe staan er onder andere GPS-sloepentochten, nachtvaartochten en fotografieworkshops op het programma.

Fête de la Nature
Vier De Alde Feanen is onderdeel van Fête de la Nature, een groots jaarlijks internationaal natuurfestival. De afgelopen jaren kwamen er duizenden bezoekers naar Nationaal Park De Alde Feanen tijdens Vier De Alde Feanen. Alle activiteiten worden gebundeld in een programmakrant, die binnenkort bij de deelnemende partijen op te halen is en verspreid wordt op openbare plaatsen in de regio.

Meedoen?
Ondernemers en bewoners die graag aanhaken bij Vier De Alde Feanen kunnen zich aanmelden bij de organisatie via www.np-aldefeanen.nl . Kijk voor meer informatie op www.np-aldefeanen.nl.

terug naar overzicht

© Foto's: Hillebrand Breuker

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie