VIDEO: Doek valt voor Sportvereniging Kollumerzwaag SVK · Foto('s): 

VIDEO: Doek valt voor Sportvereniging Kollumerzwaag SVK

maandag 08 juni 2020

KOLLUMERZWAAG – Het bestuur van sportvereniging SVK, met een rijke geschiedenis op het gebied van Turnen, Gymnastiek, Acrogym, Groepsspringen, Aerobics en Badminton heeft donderdag het einde van de vereniging bekend gemaakt. Het besluit is op een digitale Algemene Leden Vergadering genomen. 

In een verklaring zegt het bestuur het bijzonder jammer te vinden. De sportvereniging slaagde er niet in om een nieuwe, gekwalificeerde, train(st)er te krijgen. Daarnaast daalde het aantal leden aantal het afgelopen jaar met zo’n zestig procent, waardoor het financieel gezien niet haalbaar is om de vereniging in de huidige vorm door te zetten.

‘Voor ons als bestuur én leden is er geen andere keus dan dat het doek definitief valt voor SVK. We betreuren dit enorm, temeer omdat hiermee een stukje extra sportaanbod voor ons dorp geen bestaansrecht meer heeft. Afgelopen seizoen is, mede door de Corona Crisis, anders verlopen dan we hadden gehoopt. Als bestuur willen we uiteraard de leden én de oud-leden de gelegenheid geven om afscheid van elkaar en van de vereniging te nemen. Hierover zullen nog verdere mededelingen worden gedaan’, zo valt te lezen in een statement op de website van SVK.

VIDEO: Doek valt voor Sportvereniging Kollumerzwaag SVK · Foto('s): 
  

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 23:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 23:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?