Drukbezochte Doemiddag Piter Jelles Impulse Kollum

Dinsdag 06-11-2018
KOLLUM - Dinsdagmiddag werd speciaal voor groep 8-ers een Doemiddag georganiseerd op !mpulse Kollum. Deze groep leerlingen staan immers binnenkort voor een spannende keuze.

Vandaag kon groep 8 van de basisschool zich oriënteren. Hoe vind je de school die het beste bij jou past? Een groots moment in hun schoolcarrière. Welke school voor voortgezet onderwijs kies je?! Als je zo’n belangrijke beslissing gaat nemen, is het belangrijk om je van te voren goed te oriënteren.

Op de Doemiddag maakten ruim 60 leerlingen van groep 8 van de basisscholen op een leuke en actieve manier kennis met het werken en leren op !mpulse Kollum. De leerlingen werden welkom geheten waarna het programma van de middag uitgelegd werd. In drie groepen gingen de groep 8ers, onder leiding van leerlingen en docenten van !mpulse Kollum lekker actief zelf aan de slag in korte lessen Nederlands, Mens & Maatschappij en Mens & Natuur.

Bij M&N lukte het om – uitgerust met labjas en veiligheidsbril – een brandend theezakje te laten vliegen. Bij M&M werden de leerlingen meegenomen op een virtuele wereldreis en lieten wel heel speciale gebergten ontstaan. En tijdens Nederlands werden er op creatieve wijze hilarische gedichten in elkaar geplakt. Wat een leuke, gezellige en leerzame middag. Wat hebben we genoten van al die enthousiaste en actieve leerlingen uit groep 8! Open Dag op donderdag 24 januari. Kijk voor meer informatie op de website.

terug naar overzicht
Drukbezochte Doemiddag Piter Jelles Impulse KollumDrukbezochte Doemiddag Piter Jelles Impulse KollumMeer foto's op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie