DTL verliest van Vitesse · Foto('s):

DTL verliest van Vitesse

zondag 24 april 2016

Afgelopen zaterdag reisde DTL af naar Beilen waar ze op bezoek gingen bij Vitesse. DTL begon vol goede moed aan de wedstrijd maar helaas was het Vitesse die de eerste minuten met scherpte schoot. DTL zag al snel tegen een achterstand van 4-0 aan.

Hierna werd DTL wakker en begon ook te scoren. Helaas was er één vak wat moeilijk tot scoren kwam waardoor de verdediging onder druk kwam te staan. Vitesse vergrootte zo het gat en kon te gemakkelijk uitlopen. Net voor rust herpakte DTL zich  en wist het gat te dichten naar 11-6.

In de rust werden de verbeter punten doorgenomen om weer dichterbij te komen. Na het uitnemen van de bal was het eerste schot meteen raak wat vertrouwen gaf. Maar Vitesse liet het gat niet kleiner worden en antwoordde meteen door een aantal uitstart ballen te benutten.

Hierna gingen de scores om en om. In het laatste kwartier begonnen de doelpunten wel te vallen maar helaas was het gat te groot om er nog een spannende wedstrijd van te maken. Het laatste antwoord was van DTL, in de laatste seconde van de wedstrijd mocht DTL nog één keer aanleggen vanaf 2,5 meter en sloot zo de wedstrijd af. Eindstand 14-18. Volgende week is een vrij weekend, op 7 mei spelen we tegen WSS in Oude Pekela.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00