Duurzame kantoormeubelen voor een comfortabele werkomgeving

Donderdag 27-02-2020
DOKKUM - Er zijn verschillende zaken van invloed op de productiviteit van uw medewerkers: voldoende licht, de juiste akoestiek en een goede indeling van de werkvloer. Maar ook ergonomisch verantwoorde bureaustoelen en bijpassende bureaus zijn cruciale factoren voor uw kantoorinrichting. Tegenwoordig hebt u de keuze uit kantoormeubelen die uitblinken in design en duurzaamheid. Als het gaat om projectinrichting dan is De Projectinrichter een grote onafhankelijke aanbieders. Hier vindt u ruim 250 merken die stijl en functionaliteit combineren.

Innovatieve producten

Vanzelfsprekend moeten uw medewerkers prettig en comfortabel zitten als zij aan het werk zijn. Door de werkplekken op uw bedrijf in te richten met goede bureaustoelen investeert u in hun werk én in hun gezondheid. Met de juiste zithouding wordt het risico op lichamelijke klachten aanzienlijk verminderd. Bij de ontwerpers van het merk Vitra draait het om het creëren van innovatieve producten. Dit mondt al jaren uit in klassiekers die staan voor ergonomie en avant-gardistisch twintigste-eeuws design. In de ontwerpen van de bureaustoelen van Vitra komen ultiem comfort en materialen van hoge kwaliteit samen. De stoelen ondergaan testen die een gebruik van vijftien jaar  simuleren. De duurzaamheid is vooral terug te zien in de recyclebare onderdelen van producten die lang meegaan en qua uitstraling actueel blijven, bijvoorbeeld de Vitra bureaustoelen, type ID Mesh. De met een 3D-netweefsel opgespannen frameconstructie zorgt voor een goede ventilatie en een prettig gevoel. De fraaie armleuningen van gepolijst aluminium zijn voorzien van 2D- of 3D-armleuningen conform EN 1335: het beoordelingssysteem voor goed meubilair.

Gezonde werkmodus

In de basisinrichting van uw kantoor mogen ook ergonomisch verantwoorde bureaus niet ontbreken. Met het zit-sta-bureau biedt u uw medewerkers de mogelijkheid om te wisselen tussen zittend en staand werken. Dit is een gezonde werkmodus. Het merk Voortman produceert zit-sta-bureaus met een hoge kwaliteit en functionaliteit in tijdloze designs. In de fabriek van Voortman zijn het voorkomen van energieverspilling en het zorgvuldig gebruik van materialen de standaard. Ook in het ontwerp van de producten is duurzaamheid een belangrijk aspect. De bureaus gaan lange tijd mee en zijn prima geschikt voor hergebruik. Dat geldt onder andere voor de items uit het meubelprogramma Hi Tee. Dit biedt standaard flexibiliteit voor iedere werkplek. De zit-sta-bureaus sluiten door de ingetogen en strakke detaillering naadloos aan op de inrichting van elke kantooromgeving.

Compleet assortiment

De keuze voor mooie en duurzame kantoormeubelen maakt u in de zeer complete webshop van De Projectinrichter. Wilt u het gevarieerde assortiment in het echt bewonderen? Dan bent u welkom in een van de vestigingen in Purmerend, Rotterdam of Bergeijk. Op aanvraag geven de experts van De Projectinrichter graag een vrijblijvende instructie op uw bedrijfslocatie.

terug naar overzicht

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie