DVC zet volgende stap in samenwerking met Flagmore uit Finland · Foto('s): DVC
  DVC

DVC zet volgende stap in samenwerking met Flagmore uit Finland

donderdag 17 oktober 2019

De Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) gaat een internationale samenwerking aan met het Finse bedrijf Flagmore. Flagmore is één van de grootste leveranciers in Scandinavië voor het produceren van vlag- en doek producten. De focus van de intensievere samenwerking in de vorm van een partnerschap, ligt bij de productie van vlaggen door middel van de zeefdruktechniek. Flagmore brengt de productie van haar zeefdrukorders geleidelijk onder bij DVC. In Finland gaat Flagmore door met digitale print en de confectie van de producten.

Deze krachtenbundeling heeft voor beide organisaties en haar klanten vele voordelen, doordat het complete aanbod aan kwalitatieve producten groeit. Hierin voorzien DVC en Flagmore haar klanten van een breder productportfolio, waarbij snellere levertijden en verbetering van het bestelgemak het uitgangspunt zijn.

Flagmore is een Fins bedrijf dat in handen is van twee families en het management. Het bedrijf heeft één productielocatie en drie verkoopkantoren in Finland en Scandinavië. De meeste commerciële textielproducten en vlaggen worden gemaakt in Finland. “Onze markt voor vlag- en doekproducten bevindt zich voornamelijk in Finland. Daarnaast leveren wij ook aan andere Scandinavische landen. Al langere tijd zijn wij op zoek naar een partner in de textiel en vlaggen branche. In DVC hebben wij hiervoor de juiste partner gevonden. Wij zien dit als een belangrijke stap om elkaar te versterken als het neer komt op productie, verkoop, productontwikkeling en innovatie. Zo realiseren wij een meer concurrerende positie in de markt,” aldus Henry Paasikivi, de nieuwe CEO van Flagmore.

Het familiebedrijf DVC is al meer dan 80 jaar specialist op het gebied van vlag en doek. Het bedrijf kenmerkt zich door voortdurende innovatie in druktechnieken, liefde voor het vak, betrokkenheid en servicegerichtheid. Zowel een vlag of doek van topklasse als een tevreden klant zijn voor de Dokkumer Vlaggen Centrale het belangrijkste. In Nederland is DVC marktleider in commerciële doekproducten en vlaggen. Op Europees niveau zijn zij één van de grotere spelers. “Met deze samenwerking kunnen wij concurrerender in de markt opereren, de innovatie in zowel Dokkum als Finland stimuleren en een betere inkoop realiseren,” vertelt Robert-Jan Hageman, algemeen directeur van DVC.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 07:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
 • 07:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Goed gestemd
  Geestelijk kinderprogramma.
 • 09:00 - 11:00
  Kerkdienst
  Iedere zondagochtend kunt u luisteren naar een kerkdienst uit onze regio.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow (Herh.)
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 20:00
  Tobias Post
  Tobias Post vult de zondagavond tussen 18:00 en 20:00 op RTV NOF. In het radioprogramma zal hij het weekend goed afsluiten met de nieuwste muziek, muziek uit de regio en nieuw, onbekend talent!
 • 20:00 - 22:00
  RTV Metalcafé
  RTV Metalcaf elke zondagavond 20-22 uur op je radio!
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Disclaimer · Organisatie · Vrijwilliger worden?