Echte schapenvachten kopen en onderhouden · Foto('s): 
RECLAME

Echte schapenvachten kopen en onderhouden

woensdag 15 september 2021

LEEUWARDEN – Warm schapenvacht kopen fleurt je hele woning op. Restyle binnenshuis en maak door middel van decoratieve schapenvachten een bijzondere sfeer in je huiskamer.

 • Hoe ziet een echte schapenvacht er uit
 • Waar wordt een schapenvacht voor gebruikt
 • Waarom dikke vachten kopen
 • Hoe schapenvacht onderhouden
 • Financiering woninginrichting is mogelijk
 • Schapenvachten verkopen je huis goed
 • Waarom nooit online een schapenvacht kopen
 • Koeienhuiden grandioos in grote ruimte
 • Zo worden schapenvachten gemaakt?

Hoe herken je een echt schapenvacht?

Echt schapenvacht kopen

Origineel schapenvacht kan je herkennen aan een glanzende kleur. Ook moet een echte vacht een andere kleur krijgen bij verandering van het licht Belangrijke eigenschap van een echt schapenvel is de zachtheid. Echtheid van originele schapenvacht herken je ook door te ruiken. Originaliteit van een schapenvacht dat zie je direct.

Waar gebruik je echte schapenvacht voor?

Schapenvacht wordt gebruikt:

 1. Voor baby’s in de kinderstoel
 2. Decoratief op de bank of op de vloer
 3. Buiten voor de tuinmeubelen in de tuin of in de stacaravan
 4. In de auto of vrachtwagen als heerlijke warme bekleding
 5. Schapenvacht tegen doorliggen in bed
 6. Schapenvacht voor rolstoel
 7. Schapenvel naast het bed leggen
 8. Voor de hondenmand in zijn mand
 9. Schapenvacht voor paardrijden

Wekelijks komen klanten voor een schapenvacht voor in de vrachtwagens Vrachtwagenchauffeurs die kilometers maken en zuinig zijn op hun rug kopen echte schapenvachten.

In het voorjaar en najaar wanneer het koud kan zijn buiten is een schapenvacht erg in trek. Schapenvachtenseizoen is eigenlijk van september tot en met mei.

Dikke schapenvacht kopen?

Hoe dikker de schapenvacht hoe langer hij mee gaat. Een dik vacht gaat lang mee. Er is 1 reden wanneer u voor een dun schapenvacht kan kiezen. Wil jij een vacht gebruiken voor onder een jas tegen de kou dan zijn dunne huiden prima.

Onderhoud van schapenvacht gaat eenvoudig

Schapenvachten zijn makkelijk te onderhouden. U mag een schapenhuid met een stofzuiger zuigen op de laagste stand. Ook met een mattenklopper mag u een vacht uitkloppen. Maandelijks buiten hangen is geen enkel probleem. Omdat echte schapenvachten veel eiwitten bevatten trekken ze makkelijker wat luchtjes aan.

Denk bijvoorbeeld aan een fles melk zonder dop in de koelkast. Je hebt het vast wel eens meegemaakt dat de melk smaakt naar uien, vis of een bloemkool. Melk bevat net zoals een schapenvacht veel eiwitten. Het prettige aan schapenvachten is dat de vreemde geur er weer af gaat als je de vacht buiten laat luchten.

Mijn schapenvacht heeft vlekken, hoe kan ik dat schoonmaken

Schapenvacht schoonmaken met groene zeep

Vlekken op schapenvachten uitsluitend verwijderen met een klein beetje groene zeep en een vochtig doekje. Probeer een beetje te deppen. Schapenvellen nooit in de wasmachine of de droger doen.

Decoratieve inrichting woning met een hypotheek kan

Overal wordt gezegd dat je met een hypotheek geen bed, kast of ander interieur kan kopen. Dit is niet waar, wat men bedoeld is het volgende. Gebruik je een hypotheek voor de inrichting van een huis dan mag je de hypotheekrente van dat deel niet aftrekken van de inkomsten belasting.

Hypotheek verhogen voor schapenvachten, een televisie, bed, of een kast kan als u overwaarde heeft. Uiteraard moet de verhoogde financiering passen op het inkomen. Raadpleeg een hypotheekadviseur of bank voor advies.

Voorbeeld financieren decoratieve inrichting huis

Je koopt een koelkast, wasmachine, 1 kast, televisie, 4 schapenvachten en 2 koeienhuiden. Totale financiering € 5.000,-.. Hypotheeklast ongeveer € 19,- per maand.

Inrichting en verbouwing huis betalen met bitcoins

Volledige nieuwe wooninrichting, verfraaid met schapenvachten. Wellicht een kleine uitbouw betaald door inwisselen bitcoins. Ook dit gebeurd steeds vaker. Volgens mij is een juiste decoratieve inrichting financieren nooit slecht. Overleg met jouw bank.

Schapenvachten verkopen je huis

Tip van Cathy van schapenvacht24.nl

In deze tijd worden woningen binnen 2 dagen verkocht. Maak jouw woning verkoop klaar met schapenhuiden en een koeienhuid. De gezelligheid en warmte van de dierenhuiden zorgen voor een betere opbrengst en echt snelle verkoop.

Mijn man is erkend aankoopbemiddelaar en hypotheekadviseur, voor zijn eigen klanten neemt hij regelmatig schapenvachten en koeienhuiden mee als de woning verkocht moet worden. Zeg nu zelf, zou jij een ongezellig huis kopen? Restyle je woning met schapenhuiden

Nooit online schapenvachten kopen

Elk schapenvacht heeft een eigen verhaal, eigen kleur. Ook qua zachtheid is er veel verschil in schapenvellen onderling. Je begrijpt nu de reden dat je een schapenvacht niet online kan kopen. Luister naar het verhaal van een vacht. Welk verhaal past bij jouw woning?

Heb jij een moderne huiskamer met weinig meubels en veel ruimte? Koeienhuid komt dan ook goed tot zijn recht. Koeienhuiden maken de plek levendig en avontuurlijk. Koeienhuiden moet je meerdere keren per jaar draaien. Je voorkomt hierdoor dat de koeienvellen aan 1 kant gaan slijten.

Onderhoud van een koeienhuid is hetzelfde als van schapenvachten. Koeienvellen leverbaar vanaf € 195,- .

Hoe worden schapenvachten gemaakt?

Cathy van schapenvacht24.nl staat op de markt met rundvlees, schapenvlees en lamsvlees. Uitmuntend vlees en de mooiste huiden sparen wij voor de productie.

Schapenvacht pekelen

Echte schapenvachten worden eerst gepekeld. Na enkele weken worden de vachten schoongemaakt en gedroogd in droogkamers. Hierna worden de huiden gelooid zodat de echte schapenvacht klaar is voor de verkoop.

Meer informatie bij schapenvacht24.nl

Wilt jij meer weten over echte schapenvachten? Bel Cathy 7 dagen per week op 06-45754325. Onze schapenschuur kan jij op afspraak bezoeken. Adres: Schoolweg 82, 3921CG Elst (U).

Dit is een reclame: deze tekst is niet geschreven door de RTV NOF redactie.
RECLAME
Heb jij nieuws of een opmerking? Stuur de redactie een WhatsApp.
Stuur je tip, video of foto's naar:
  0511-441202 of   tip@rtvnof.nl.

VANDAAG OP DE RADIO

105.0 - 105.8 - 107.0 - 107.3 - 107.8 FM
 • 00:00 - 07:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 07:00 - 09:00
  De moarnsshow
  Overzicht van nieuwsreportages & weerbericht en hoofdpunten van het nieuws.
 • 09:00 - 19:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Tjerkje Broersma
 • 21:00 - 23:00
  Wat Draaie Menu
  Martin van der Velde
 • 23:00 - 00:00
  It lûd fan Stêd, Waad en Wâlden
  Non-stop muziek met (regio)nieuws en weer.
© 1989 - 2024 RTVNOF · Contact · Tip de redactie · Ingezonden brieven · Disclaimer · Privacy Statement RTV NOF · Vrijwilliger worden?