Echtpaar Oelbers van Marle zestig jaar getrouwd

Woensdag 16-05-2018
DOKKUM - Op maandag 14 mei kwam burgemeester Waanders het echtpaar Oelbers van Marle feliciteren, omdat het 60 jaar geleden was dat familie Oelbers van Marle in het huwelijk zijn getreden.

Er wachte een mooie verrassing op hen, want buiten speelde de muziek en er werden nummers gespeeld uit die tijd, Equinox John Coltrane, Blues Walk Lou Donaldson, Hous of de rising sun en Water melon Man Herbie Hancock. Het was een zeer geslaagd optreden waarvan het echtpaar duidelijk genoot.

Familie Oelbers van Marle komen allebei uit Amsterdam en zijn daar ook getrouwd en hebben daar vele jaren gewoond. Uit dit huwelijk is één dochter geboren en ze hebben twee kleinkinderen Laura en Lotte.

Meneer Oelbers heeft als coupeerder gewerkt eerst bij zijn vader en later bij Witteveen heeft veel diploma’s behaald en heeft daarna ook stoffen ingekocht. Mevrouw Oelbers van Marle heeft gewerkt als verkoopster en heeft gestudeerd voor pedicure.

terug naar overzicht
Echtpaar Oelbers van Marle zestig jaar getrouwdEchtpaar Oelbers van Marle zestig jaar getrouwdKijk voor meer foto's op www.rtvnof.nl
© Foto's: Suzanne Klemann


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie