Een Buddha to Buddha voor iedereen · Foto('s): 

Een Buddha to Buddha voor iedereen

woensdag 20 februari 2019

Buddha to Buddha sieraden zijn heel bijzonder om te krijgen of op te geven. Het is dan een mooi cadeautje voor feestdagen en andere speciale dagen in het leven. Deze dagen vragen om iets bijzonders. Wat is er meer toepasselijk  dan een uniek sieraad uit Bali, vervaardigd van 925 sterling zilver, met kleine handgemaakte details? Dit is niet zomaar een cadeautje, het is een teken dat je om iemand geeft. Ontdek hiervoor die ene speciale ring, armband, ketting of oorbellen. Een feest om uit te zoeken, ook als je dit samen doet. Een verrassing blijft het altijd, die uitzonderlijke kwaliteit van Buddha to Buddha.

Royaal gebaar

Buddha to Buddha sieraden zijn er voor  iedereen. De ruime collectie biedt voor ieder wat wils. Het is het perfecte cadeau voor speciale momenten maar draagbaar op iedere dag van de week. Dit is een cadeau waarmee je een royaal gebaar maakt naar je partner, vriend of een dierbaar familielid. Bijvoorbeeld voor een jubileum in je relatie, je verloving, je trouwdag, iemands verjaardag of het afscheid van een collega. Met een grote groep is het origineel om een extra chic cadeau te geven. Leuk om te weten: alle sieraden van Buddha to Buddha sluiten in stijl naadloos op elkaar aan. Zo kun je een trotse bezitter van Buddha to Buddha altijd opnieuw verrassen met een sieraad.

Buddha to Buddha sale

Regelmatig vind je nieuwe sieraden in de Buddha to Buddha sale. Zeker in de aanloop naar feestdagen worden de meest exclusieve producten afgeprijsd. Dit zijn geen kleine kortingen van enkele procenten, maar echte prijsdalingen tot wel dertig procent. En niet alleen voor slechts een of twee producten, maar voor tientallen verschillende sieraden. Ringen, armbanden, colliers, oorbellen en pendanten van uiteenlopende collecties komen in de sale.

Je sieraad snel thuis bezorgd

MyBuddha staat bekend om zijn originele producten, zoals alle collecties van Buddha to Buddha. Maar ook voor andere eigentijdse cadeaus shop je bij MyBuddha. Bekijk ook eens modieuze producten zoals de stijlvolle beanies, caps, handschoenen, helmen, horloges, tassen en portemonnees. Veel van deze producten staan tevens regelmatig sterk afgeprijsd in de sale..Het gehele assortiment bekijk je ook in de webwinkel van MyBuddha. Als je voor 16:30 uur een bestelling plaatst, verzenden wij deze dezelfde dag nog verzonden. Wij bezorgen je cadeautje in heel Nederland.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 10:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 10:00 - 11:00
  Kerkdienst
  Iedere zondagochtend kunt u luisteren naar een kerkdienst uit onze regio.
 • 11:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact