Een klepbank: een slimme aanwinst voor elk interieur · Foto('s): 

Een klepbank: een slimme aanwinst voor elk interieur

woensdag 20 maart 2019

Wilt u ruimte besparen in de (woon)keuken? Of heeft u meer opbergruimte nodig? Dan zijn klepbanken ideaal! Klepbanken passen uitstekend in de hedendaagse interieurstijlen. Ze ogen fris en modern en daarnaast ook knus en gezellig. Klepbanken zijn ruimtelijk doordat er geen armleuningen zijn en daardoor zijn ze erg uitnodigend om op te gaan zitten. Het is een meubel om lekker mee aan tafel te hangen. Bovendien kunnen er meerdere mensen op plaatsnemen. Nog een voordeel van klepbanken is dat ze volledig beschikbaar zijn voor opslag. Een ideale oplossing voor uw keuken of gang, maar dan moet een klepbank wel schitterend én comfortabel zijn.

Economische alternatief

Een woning of werkruimte kan eigenlijk niet zonder een comfortabele bank. Maar het blijft jammer dat deze vaak zoveel ruimte innemen. De klepbank is dan ook een economisch alternatief. Met dit meubel verliest u amper ruimte: deze kunt u nog altijd gebruiken. Bijvoorbeeld voor het opbergen van bezittingen die u snel bij de hand wilt hebben, maar wel uit het zicht. Denk aan uw gereedschap, boeken, vakantiespullen of het speelgoed van de kinderen. Vooral hoekbanken in de woonkeuken levert een zee aan extra ruimte op.

Eigen ontwerp

De klepbanken van Woonloodz zijn ook direct herkenbaar. Het eigen ontwerp, genaamd “klepbank Woonloodz 2” is hier speciaal voor gemaakt. Het stoere ontwerp kenmerkt zich door de kalm witte basis, de strakke lijnen en de onbehandelde staalelementen. In dit ontwerp komen de beste eigenschappen van de vorige ontwerpen tot zijn recht. Hier is dan ook goed over nagedacht: zowel de diepte, hoogte als rugleuningstand hebben de juiste verhoudingen. Nog comfortabeler worden de eetkamerbanken met op maat gemaakte klepbankkussens. Bekijk ook eens het model ADNE. Dit is ook een unieke eetkamerbank van Woonloodz. De eetkamerbank is leverbaar in veel verschillende maten en wordt traditioneel met de hand geschilderd met een antiek witte verf.

Voor bij de klepbank: een stoere tafel op maat

Extra stoer is het om een klepbank te combineren met een robuuste tafel. Deze tafels zijn gemaakt van eikenhout. Iedere tafel is uniek omdat deze tafels op maat worden gemaakt en geheel op ambachtelijke wijze worden geproduceerd.  Ze zijn verkrijgbaar in allerlei modellen en afmetingen. Hierbij heb je de keuze uit een houten of metalen onderstel. Doordat u de tafel op maat laat maken past hij uitstekend in de ruimte waar hij komt te staan. Maar ook bij de klepbank, waar u uw zinnen op heeft gezet.

Ook een unieke klepbank bestellen?

De klepbanken en een robuuste industriële eikenhouten tafel kunt u bestellen bij Woonloodz uit Leeuwarden. Woonloodz Friesland staat voor stoer en tijdloos wonen. De klepbanken worden gemaakt van massief grenen. Hier en daar kan er een natuurlijk scheurtje of een noest in het houtwerk zitten. Dit kan zichtbaar zijn maar maakt iedere meubel net even anders. Onze klepbanken enkel te bestellen en af te halen in de showroom. Op deze manier is er ook geen kans op beschadiging tijdens het transport. Tafels en andere meubels uit onze collectie worden wel thuisbezorgd. Kom bij ons de sfeer proeven, laat u inspireren en adviseren in onze showroom aan de Douwe Tammingawei 32. WIj hebben vaste openingstijden op donderdag, vrijdag. Daarnaast zijn we open op afspraak.

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 10:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 10:00 - 11:00
  Kerkdienst
  Iedere zondagochtend kunt u luisteren naar een kerkdienst uit onze regio.
 • 11:00 - 18:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 18:00 - 19:00
  Lytse klankjes
  Lytse klankjes is een geestelijk programma bij RTV NOF voor de jonge luisteraars.
 • 19:00 - 21:00
  Gospel Time
  Gospelmuziek uit Noordoost-Friesland, maar ook van ver daarbuiten.
 • 21:00 - 22:00
  Geloven & Beleven
  Wekelijks ontvangen we een gast met wie gesproken over het geloof. In het gesprek wordt gesproken over persoonlijke ervaringen en de rol van het geloof in het leven van de gast.
 • 22:00 - 00:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact