Een verwendagje in het Noorden van het land: 3 tips

Maandag 27-05-2019
DAMWâLD - Laten we eerlijk zijn; iedereen verdient wel eens een verwendagje. En hoewel je de grote steden als Amsterdam of Den Haag kunt bezoeken, is dit misschien niet direct de ontspanning die je zoekt. Ga liever op zoek naar een interessante last-minute naar een Van der Valk Hotel in het Noorden van ons mooie land; Drenthe bijvoorbeeld. Heb je de data geprikt en je verblijf geboekt? Dan geven wij je een aantal handige tips en locaties die je toch echt wel moet bezoeken om heerlijk te genieten van een verwendagje.

  1. Vind een groepsarrangement naar keuze
    Hoewel een verwendagje alleen ontzettend genieten kan zijn, kan het ook leuk zijn om het samen te doen. Ga je bijvoorbeeld met een groep vrienden of vriendinnen, dan kun je allerlei speciale arrangementen vinden; soms zelfs inclusief diner! De groepsarrangementen kunnen vaak een stuk voordeliger uitvallen dan wanneer je alleen op pad gaat. Kun je daarna samen de stad induiken om vervolgens heerlijk in je hotel te overnachten en de volgende dag geheel uitgerust weer op pad te gaan.
 

  1. Bezoek Vitalia Beauty & Wellness
Op zoek naar een alles in een mogelijkheid? Bezoek dan Vitalia Beauty & Wellness. Je kunt er urenlang genieten van de sauna. De sauna laat je namelijk niet alleen heerlijk ontspannen, maar brengt ook allerlei gezondheidsvoordelen met zich mee. Zo is er een Kelo sauna, een stoomsauna, een zoutsteensauna, een voetenbad, dompelbad, relaxruimte en zelfs een zelfbedieningsbar waar je heerlijk kunt genieten van een drankje. Wat het nog leuker maakt is het fijne dakterras met buitendouche; ideaal wanneer het lekker weer is! Vanuit de uitgebreide sauna mogelijkheden ga je gewoon door voor een behandeling bij het schoonheidssalon. Een reinigende gezichtsbehandeling bijvoorbeeld, of een lekkere massage. Je sluit de dag later gewoon af met een hapje en een drankje in het restaurant. Wat wil je nog meer?!

  1. Het Drents Badhuis
Wil je echt lekker Drents ontspannen? Dan bezoek je het Drents Badhuis. Geniet er van een lekker glaasje Drentse Heidelikeur om vervolgens lekker in het nabijgelegen badhuis te ontspannen. Het Drents Badhuis ligt dicht bij het Vitalia Beauty & Wellness saunaplein, en is dus perfect te combineren met een bezoekje aan de sauna. Wist je trouwens dat er ook speciale hamam behandelingen mogelijk zijn? Tijdens zo’n behandeling wordt je een half uur lang van top tot teen gescrubd en hierna op traditionele wijze ingezeept met olijfzeep. Dit geheel wordt dan ook nog eens afgesloten met een massage; heerlijk toch?!

terug naar overzicht

Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie