Een verwendagje in het Noorden van het land: 3 tips · Foto('s): 

Een verwendagje in het Noorden van het land: 3 tips

maandag 27 mei 2019

Laten we eerlijk zijn; iedereen verdient wel eens een verwendagje. En hoewel je de grote steden als Amsterdam of Den Haag kunt bezoeken, is dit misschien niet direct de ontspanning die je zoekt. Ga liever op zoek naar een interessante last-minute naar een Van der Valk Hotel in het Noorden van ons mooie land; Drenthe bijvoorbeeld. Heb je de data geprikt en je verblijf geboekt? Dan geven wij je een aantal handige tips en locaties die je toch echt wel moet bezoeken om heerlijk te genieten van een verwendagje.

 1. Vind een groepsarrangement naar keuze
  Hoewel een verwendagje alleen ontzettend genieten kan zijn, kan het ook leuk zijn om het samen te doen. Ga je bijvoorbeeld met een groep vrienden of vriendinnen, dan kun je allerlei speciale arrangementen vinden; soms zelfs inclusief diner! De groepsarrangementen kunnen vaak een stuk voordeliger uitvallen dan wanneer je alleen op pad gaat. Kun je daarna samen de stad induiken om vervolgens heerlijk in je hotel te overnachten en de volgende dag geheel uitgerust weer op pad te gaan.

 

 1. Bezoek Vitalia Beauty & Wellness

Op zoek naar een alles in een mogelijkheid? Bezoek dan Vitalia Beauty & Wellness. Je kunt er urenlang genieten van de sauna. De sauna laat je namelijk niet alleen heerlijk ontspannen, maar brengt ook allerlei gezondheidsvoordelen met zich mee. Zo is er een Kelo sauna, een stoomsauna, een zoutsteensauna, een voetenbad, dompelbad, relaxruimte en zelfs een zelfbedieningsbar waar je heerlijk kunt genieten van een drankje. Wat het nog leuker maakt is het fijne dakterras met buitendouche; ideaal wanneer het lekker weer is! Vanuit de uitgebreide sauna mogelijkheden ga je gewoon door voor een behandeling bij het schoonheidssalon. Een reinigende gezichtsbehandeling bijvoorbeeld, of een lekkere massage. Je sluit de dag later gewoon af met een hapje en een drankje in het restaurant. Wat wil je nog meer?!

 1. Het Drents Badhuis

Wil je echt lekker Drents ontspannen? Dan bezoek je het Drents Badhuis. Geniet er van een lekker glaasje Drentse Heidelikeur om vervolgens lekker in het nabijgelegen badhuis te ontspannen. Het Drents Badhuis ligt dicht bij het Vitalia Beauty & Wellness saunaplein, en is dus perfect te combineren met een bezoekje aan de sauna. Wist je trouwens dat er ook speciale hamam behandelingen mogelijk zijn? Tijdens zo’n behandeling wordt je een half uur lang van top tot teen gescrubd en hierna op traditionele wijze ingezeept met olijfzeep. Dit geheel wordt dan ook nog eens afgesloten met een massage; heerlijk toch?!

Vandaag op de radio

 • 00:00 - 08:00
  RTV NOF Nonstop
  Nonstop de lekkerste muziek van nu en toen op jouw streekomroep!
 • 08:00 - 09:00
  Harteklanken
  Tijdens het ontbijt op zaterdagochtend brengt RTV NOF geestelijke Harteklanken.
 • 09:00 - 11:00
  Klankbord
  Geestelijk verzoekplaten programma. Tijdens het programma bestaat de mogelijkheid om telefonisch een lied met een boodschap aan te vragen voor een zieke of jarige of gewoon zomaar.
 • 11:00 - 14:00
  Weekend Nieuwsshow
  Luchtig lunchprogramma, waarin nieuws en actualiteiten op een toegankelijke manier worden besproken.
 • 14:00 - 18:00
  Runwei Sport
  Het sportprogramma van RTV NOF met live verslag van alle sporten uit Noordoost-Friesland. Naast voetbal ook veel aandacht voor korfbal, volleybal, basketbal, kaatsen meer.
 • 18:00 - 20:00
  Hollandse toppers
  Elke zaterdagavond hoor je Tinus uit je speakers komen. De gezelligste hits en meezingers komen voorbij in Hollandse toppers!
 • 20:00 - 22:00
  Hollands op zijn best
  Nederlandstalig verzoekplaten-programma voor iedereen, voor jong en oud. Bel voor een plaat naar (0511) 44 12 02.
 • 22:00 - 00:00
  Hollandse Nacht
  Nonstop de beste Nederlandstalige muziek.
© 1989 - 2020 RTVNOF · · Regio · Historie · Sport · Ondernemend · Agenda · Uitzending gemist · Contact · Privacy Statement RTV NOF · Reclame · Disclaimer · Organisatie · RTV Kanaal30 Geschiedenis · Donateurs · Vrijwilliger worden?